Értékelt szoftverek

Jó jel, hogy a hazai gyártóipar egyre élénkülő érdeklődést mutat a szoftveres hatékonyságnövelési és költségcsökkentési megoldások iránt. Ezt az örömhírt még az sem tudja feledtetni, hogy a jelenlegi „változékony” üzleti klíma miatt a felhasználók – érthető módon – nehezebben hoznak beszerzési döntéseket vagy egyelőre még kivárnak.

A lényeg ugyanis az, hogy a korszerű tervezői, szimulációs, analízis- és termékadat-menedzsment szoftverek alkalmazásával a magyarországi vállalatok és vállalkozások csökkenthetik vagy akár fel is számolhatják modernizációs és versenyképességi hátrányukat – mondja Sallay Péter, a hazai piacon a Siemens PLM Software megoldásportfólióját képviselő graphIT Kft. ügyvezetője.
A globális és helyi gazdaság bukdácsolása közepette jóleső érzés olyan jelet látni, amely kedvező elmozdulásra utal. Ez kiváltképpen örömteli akkor, ha a jel éppen arról a szakterületről, illetve piacról érkezik, amelyre összpontosítunk. Véletlenekre persze ezúttal sem lehet hivatkozni. A gazdasági környezet és az életciklus-menedzsment ernyője alá tartozó IT-alkalmazások, valamint a fejlett tervezői, analízis- és gyár-, illetve gyártási szimulációs szoftverek iránti kereslet relatív élénkülése, vagy megmaradása között fontos, figyelmeztető összefüggések vannak” – állítja Sallay Péter.

A cikk részletei ->
- gyartastrend.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes