Rólunk

2005-ben alakultunk meg azzal a céllal, hogy a logisztikai válalkozások számára megfelelő megoldásokat nyújtsunk. Magyarország első Virtuális Logisztikai Központjának (VLK) megteremtése fűződik a nevünkhöz.
Azokat a területeket keressük, ahol az elsődleges feladat az egymástól független szakterületek képviselői közötti kapcsolatépítés.
Cégünk elsősorban projekt- , és megoldásorientált.
Legfőbb erősségünk a naprakészség, hiszen csak így nyújthatjuk ügyfeleinknek a legkorszerűbb megoldásokat. Aktívan segédkezünk -a szállítókkal szoros kapcsolatban állva – a legalkalmasabb megoldás kiválasztásában, illetve annak kiszállításában is.
Ügyfeleink bennünk nem csak tanácsadóra, szállítóra, hanem hosszútávon megbízható partnerre talál, amely a legmagasabb minőségi követelményekkel szolgálja ki őket.
Portálunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy hírei naprakészek legyenek, az aktuális tudnivalókat tartalmazzák, melyek a logisztika területén elengedhetetlenek.
Nem csak friss szakmai híreket, hanem hírdetési és kereskedelmi lehetőségeket, és minden logisztikával kapcsolatos információt egy helyen találja meg.
A Logportál nagy hangsúlyt fektet az aktuális szakmai információk, szolgáltatások és e-kereskedelmi lehetőségek felkutatására, közlésére, a szakma képviselői illetve a szakma iránt érdeklődők felé.

Legfőbb céljaink:
· Magyarország legnagyobb szakmai portáljának létrehozása
· Folyamatos tájékoztatással a logisztika szereplőinek internetes háttérrel való összefogása és a részükre egy teljeskörű szakmai információs portál megteremtése
· A logisztikai cégek közötti üzleti kapcsolatok kialakításának elősegítése és gyorsítása
· A logisztikai cégek beszerzéseinek összegyűjtésével és koordinálásával partnereink számára kedvezőbb megoldások biztosítása.
· Hatékony marketing megoldások biztosítása a partnerek felé

lp_felepites

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes