Rendkívüli lehetőségek a gyártó és a kereskedő cégek előtt!

Több iparágban már látszódnak a gazdasági kilábalás jelei. Igazából most van egy óriási lehetőség, elsősorban a gyártó és a kereskedő vállalkozások számára! A válság természetszerűen magával hozott nagyon sok változást, ami a kkv-k számára rendkívüli piaci lehetőségeket tartogat. A fellendülés rajtvonalánál állva, minden cégnek magának kell eldöntenie, hogyan használja ki ezeket az üzleti lehetőségeket.

Monszpart Zsolt, a Magyar Innovációs Szövetség elnökhelyettese is a vállalkozások előtt álló kitörési pontokra hívta fel a figyelmet, a Kapcsolatépítő Üzleti Randi Klubnak adott interjújában. Monszpart úr kifejtette:

„Minden vállalkozásnak a saját maga területén és saját lehetőségeit figyelembe véve kell azokat a lépéseket meghoznia, melyekkel a jövőjét építi. Ez lehet a piaci igényekre, keresletre jobban illeszkedő megújított termék /szolgáltatás, de lehet a belső folyamataiban olyan költségcsökkentés, mellyel jelentősen növelni tudja piaci versenyképességét.

Minden ágazatban rendkívül gyors a fejlődés, ezzel csak folyamatos képzéssel, a partneri kapcsolatok erősítésével lehet lépést tartani.

Javaslom, működtessék személyes kapcsolatrendszerüket és vegyék át a bevált, jó módszereket. Törekedjenek a több lábon állásra, legyenek több nagyvállalatnak a nélkülözhetetlen beszállítói. Ne akarjanak minden szaktudást a saját cégen belül kiépíteni, bizonyos dolgokat el lehet külsős segítséggel (alvállalkozó, tanácsadó) indítani, majd később eldönteni a leghatékonyabb működési formát.”

A KÜR Klub lehetőséget biztosít – mintegy 24 iparágban, szakterületen dolgozó – gyártó, kereskedő cégeknek, akik az elkövetkezendő időszakban az intenzív növekedésben érdekeltek, hogy megismerhessék egymást, konkrét, irányított tárgyalásokat bonyolíthassanak, és gyümölcsöző üzleti partnerségeket alakítsanak ki.

Figyelem! A hatékonyság miatt csak korlátozott számban – egy-egy iparágból, 3-3 vállalkozás számára tudunk bemutatkozási, tárgyalási lehetőséget biztosítani.

Bővebb információ: http://www.uzletirandi.hu/talalkozo

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes