Renault Scenic visszahívás kézifék problémák miatt itthon is

A francia Renault világszerte 695 ezer Scenic 2 modellt hív vissza kézifék problémák miatt – erősítette meg a Renault németországi érdekeltségének szóvivője egy német rádióadó értesülését.

A visszahívásra azért van szükség, mert rendkívüli esetekben az automata kézifék magától bekapcsolódhat az utazás alatt.
Németországban a visszahívási akció – ami már június 2-án elkezdődött – 66 ezer olyan autót érint, amelyeket 2005. június 20-ig gyártottak.
Magyarországon is hívnak vissza Renault Scenic 2-es modelleket a cég mostani visszahívási akciójának keretében – közölte Kismartoni Péter, a Renault Hungária Kft. kommunikációs igazgatója az MTI kérdésére.

Mint elmondta, Magyarországon 2.923 vásárlót érint a visszahívás. Az érintetteknek már június elején elküldték az értesítést. A beavatkozás mintegy félórás munkával jár, és ezalatt újraprogramozzák az automata fékrendszert – mondta Kismartoni Péter.
A beavatkozás díjmentes, és a munkát a márkaszervizekben végzik el a jármű azonosítását követően. A Renault-nál az autó eladása után is tartják a kapcsolatot a vásárlóval, a cég követi az autó útját és, ha kell, megteszi a szükséges beavatkozást.

Forrás: muszakiforum.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes