Reklámzajban megoldás a bizalomépítés

Félidejénél tart az ország első, kkv-knak szóló bizalomépítő programja

Nem vitatható, rendkívül nagy reklámzajban élünk! Borzasztóan nehéz a kkv-knak magukra felhívni a figyelmet, nagyon nehéz kitűnni a konkurensek közül, új vevőket találni, sőt gyakran a régieket megtartani. Éppen ezért, gyakran találkozni hihetetlen, szinte már gyanús akciókkal, illetve egymást, a végletekig túllicitáló ajánlatokkal. Olyanok is akadnak szép számmal, akik – elsőre úgy tűnik – mindent ingyen adnak: fantasztikus információkat, lehetőségeket, termékeket. Aztán később kiderül, még sincs ingyen a dolog.

Tényleg az győz, aki hangosabban kiabál, aki nagyobbat ígér? Van kiút ebből a spirálból?

Akár milyen furcsán is hangzik, de van!

A Kapcsolatépítő Üzleti Randi Klub által április végén elindított Kézfogás Program a tudatos bizalomépítésre, az értékek és előnyök korrekt kommunikálására helyezi a hangsúlyt.

A Programra jelentkezett több száz cégnek tizenöt szakmai mentor segít hasznos szempontokkal, ötletekkel, hogyan is építhetnek tartós, bizalmon alapuló üzletet online, illetve a személyes kapcsolatokon keresztül.

Több cégvezető arról számolt be, igenis sikeresek azok, akik különös figyelemmel ápolják kapcsolataikat a vevőikkel. Az ügyfelek általában érzik, látják, és értékelik ezt a gondoskodást, és bizalmukkal ajándékozzák meg, sőt tovább ajánlják az ilyen vállalkozást. És ez tényleg működik! Jobb, mint bármilyen zseniálisan megszerkesztett reklám.

Az egyik üzletember igen ritka módszert alkalmaz a bizalomépítésre: rendszeresen beszélget a beszállítóival, érdeklődik, tud-e nekik segíteni valamiben. Ez a sajátos hozzáállás sokak számára érthetetlen módon, mégis rengeteg gyümölcsöt terem.

Szeretne Ön is megismerkedni olyan nyitott, értékorientált, együttműködésre kész cégvezetőkkel, közel 24 iparágból, akik képesek és akarnak is Önnek segíteni, és garantáltan talál magának közülük üzleti partnert!

Bővebb információ: http://www.uzletirandi.hu/talalkozo

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes