Rail Cargo Hungaria: félmillió menetvonal-igény 2007 óta

A Rail Cargo Hungaria 2010. első negyedévében 20.000 menetvonal-igényt nyújtott be a Vasúti Pályakapacitás – Elosztó (VPE) Kft.-hez, ezzel átlépte a félmilliomodik megrendelést, amelyet a VPE 2007 óta működő elektronikus rendszerében, a Melinda program utódjában, a Kapellában rögzítettek. A Rail Cargo Hungaria Zrt. átlagosan éves igényként napi, illetve heti közlekedésre 1600 „éves menetvonal-igény”-t nyújt be a VPE számára, amelyet évente több ezer azonnali igénylés egészít ki.

Idén a vállalatnak sikerült azt is elérnie, hogy a VPE számára az éves ütemezés helyett időszakos tervezést nyújtson be. Mindez – ugyan több munkát – de könnyebb áttekinthetőséget, tervezhetőséget, kiszámíthatóságot eredményez a Rail Cargo Hungaria és az ügyfelek számára egyaránt.
A magyar vasúti áruszállítás piacvezetője folyamatosan fejleszti szolgáltatásainak színvonalát, hogy megtartsa és fokozza ügyfeleinek elégedettségét. Ezzel a céllal van összhangban az is, hogy a vállalat a Vasúti Pályakapacitás Elosztó számára benyújtott menetvonal-igénylési ütemezést az ügyfelek előzetes tervezésére alapozza, így teljes mértékben a megrendelői igényekhez tudja igazítani az igénylés paramétereit.

oklevél

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes