Rail Cargo Hungaria: eredményes tárgyalássorozat Moszkvában

Az Oroszország és a szomszédos országok logisztikai szereplői számára bemutatkozási lehetőséget kínáló szakkiállítás, a TransRussia idén is a legjelentősebb ágazati képviselőket vonzotta 2010. április 27. és 30. között Moszkvába. A nagyszabású rendezvényen több mint harminc ország kiállítója fogadta a látogatókat, vállalatunk idén a Rail Cargo Austria standjánál mutatkozott be.A moszkvai látogatás jelentősége a Rail Cargo Hungaria számára különösen nagy volt, lehetőséget kínált arra, hogy vállalatunk képviselői, Salamon Béla üzemeletetési igazgató és a csapi képviseletvezető, Farkas József tárgyalóasztalhoz üljenek a Belorusz Vasút, az Oroszországi Vasutak, a Kazah Vasúttársaság, valamint az orosz PGK Első Teherszállítási Társaság illetékeseivel.

A tárgyalások célja egyrészt a kétoldalú kapcsolatok kölcsönös erősítése, a partnerség mélyítése, valamit a Rail Cargo Hungaria PGV tagsági kérelmével kapcsolatos egyeztetés volt.A kétoldalú tárgyalások során a kazah és belorusz partnerekkel együttműködési terv kidolgozására és az annak megvalósítását támogató kétoldalú szerződés előkészítésére került sor. A kazah és belorusz tárgyalás eredményeinek első gyakorlati megvalósulása már a nyárra várható.Az orosz féllel folytatott tárgyaláson a Rail Cargo Hungaria benyújtotta a vállalatok közötti együttműködés elmélyítésének tervezetét. Az orosz társaság üdvözölte kezdeményezésünket és hangsúlyozta: nyitott minden, a két fél számára egyaránt előnyös, a kapcsolatépítést hatékonyan ösztönző megoldásra.

Napirenden szerepelt a Rail Cargo Hungaria PGV tagsági kérelmének kérdése is. Vállalatunk hosszú ideje törekszik arra, hogy elnyerje a stratégia szempontból meghatározó jelentőségű PGV tagságot. Bízunk benne, hogy a moszkvai tárgyalások közelítették a tagságunkkal kapcsolatos álláspontokat.
A Rail Cargo Hungaria számára a tárgyalássorozat kedvező eredményeket hozott és ígéretesen zárult a belorusz, kazah, orosz vasutakkal való további kapcsolatépítés szempontjából.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes