Olcsón és gyorsan: BKV-val a Forma 1-re

A BKV Zrt. idén is segít az érdeklődőknek eljutni a Forma 1-re. A közlekedési társaság a verseny ideje alatt – 2010. július 30-31 (péntek-szombat) és augusztus 1. (vasárnap) – az Örs vezér teréről a Gödöllői HÉV-vel, az Árpád hídtól pedig autóbuszokkal biztosítja a Hungaroringre látogatók közlekedését. 

forma1

A Forma 1-es pálya a Gödöllő állomásig közlekedő HÉV szerelvényekkel érhető el, amelyek azonban nem állnak meg a Hungaroring megállóhelyen. Szilasliget megállóhelytől gyalogosan, Mogyoród állomástól buszjárattal közelíthető meg a verseny helyszíne. A Gödöllői HÉV-szerelvények a megszokott menetrend szerint, de péntek délután, szombat és vasárnap nappal megduplázott kocsiszámmal közlekednek, hogy minél kényelmesebb utazást tudjunk biztosítani. A Cinkotára és Csömörre közlekedő HÉV-vel a Forma 1 pálya nem érhető el.

Az autóbuszok menetrendje ezen a linken érhető el.

A Magyar Nagydíj ideje alatt (július 30-31-én és augusztus 1-jén) Mogyoród HÉV állomásig kiegészítő jegy vásárlása nélkül utazhatnak azok, akik az adott napon és időpontban érvényben lévő 24 és 72 órás jeggyel vagy Budapest kártyával rendelkeznek. Az Árpád hídról a Forma-1-es versenyre induló közvetlen buszjáratok a versenyre érvényes belépővel rendelkezők számára ingyenesek.

Jó utazást, jó szórakozást kívánunk!
BKV Zrt.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes