Nyit az Industria

Május 4-től négy napon át tart nyitva Magyarország legjelentősebb ipari marketing-kommunikációs fóruma, amelyen ezúttal tizenhat ország közel ötszáz kiállítója vesz részt.

Az Industria, az ElectroSalon, a Chemexpo és a Securex mellé az idén az Ökotech kiállítás is csatlakozott a Hungexpo Zrt. ipari bemutatóihoz, amelyeket az "Ipar Napjai" néven egy időben rendeznek meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

A kiállítások között a legjelentősebb az Industria. A most 16. alkalommal sorra kerülő ipari szakkiállításon gépgyártás – és hegesztéstechnikai, energetikai, beszállítóipari és logisztikai cégek mutatkoznak be. Kollektív nemzeti standon jelentkezik Szlovákia és a németországi Baden-Württenberg tartomány.

Az ElectroSalon – 4. nemzetközi elektronikai, elektrotechnikai és automatizálási szakkiállítás évente jelentkezik az "Ipar Napjai" seregszemléjén. Ez a bemutató az elektrotechnika legjelentősebb hazai szakkiállítása, idén a kiállítók több mint harminc százaléka külföldi cég. A vegyipart és műanyagipart felvonultató, két évente jelentkező Chemexpo idén ismét helyet kap a Hungexpon.

A 10. nemzetközi munka-, tűz- és biztonságvédelmi kiállítás, a Securex 2010, a legújabb munka-, tűz és biztonságvédelmi termékek, szolgáltatások bemutatása mellett szakmai konferenciákkal várja a piaci szereplőket.

Industria szakkiállítás a Hungexpo-n

 

Az Ipar napjaihoz huszonöt konferencia csatlakozik. A tanácskozásokon kiemelt szerepet kap a környezetvédelem és az energiahatékonyság kérdése, a kutatás-fejlesztési lehetőségek, a válságkezelés és az innováció. A kiállítás keddtől péntekig várja a szakembereket a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

 

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes