Ünneplés az East Gate Business Parkban

A mai napon ünnepélyes keretek között felavatták WING Zrt. által fejlesztett Philip Morris irodaház Építőipari Nívódíját, ezt követően pedig átadták a díjról szóló Tanúsítványokat.

A magas színvonalú megvalósítás elismeréseként a legrangosabb hazai szakmai kitüntetésben, Építőipari Nívódíjban részesült a WING Zrt. fejlesztése, a Philip Morris irodaház épülete.  A megvalósításban részt vevő vállalatok és az őket képviselő vezetők munkájának elismerését mostantól emléktábla őrzi az épületen.

Az avatáson a díjazottakon kívül részt vettek a díjat odaítélő Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriumának és Bíráló Bizottságának képviselő tagjai. A rendezvényen beszédet mondott Somogyi László az építőipari Mesterdíj Alapítvány elnöke és Mucsi György a fejlesztő WING Zrt. vezérigazgató-helyettese. Mucsi György beszédében hangsúlyozta „Az elnyert díj annak a modern üzleti park koncepciónak az elismerése, amit az East Gate Business Park-ban valósítunk meg. Az East Gate Business Park nem csak korszerű raktárcsarnokokat kínál bérletre, hanem egyúttal világszínvonalú irodaközpont, ahol a hazai és nemzetközi cégek költséghatékony módon tudják megoldani székházigényüket. Mindemellett büszkék vagyunk arra, hogy a WING és leányvállalati együtt képesek olyan funkcionális és építészeti minőséget létrehozni, ami megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak is.”

A Philip Morris székház látványos és egyedi megjelenésű, magas minőségű, példaértékű épület, aminek már a tervezési szakaszában a bérlői igényeket vették alapul. Rendkívül rugalmas térkialakítás, a dizájnban a vállalati arculat megjelenítése és innovatív, minőségi technológiai megoldások felhasználása jellemzi. Az elkészült különleges épület az itt dolgozók, az ide látogatók és az ingatlanszakma tetszését is osztatlanul elnyerte.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes