Nevet váltott a Rail Cargo Hungaria leányvállalata

A Rail Cargo Hungária 100%-os tulajdonában lévő MÁV Kombiterminál Kft. nevet váltott: tevékenységét Rail Service Hungaria Kft.-ként folytatja.

A névváltást indokolta, hogy a vállalat profilja a korábbiakhoz képest jelentős mértékben megváltozott. Az 1996 óta működő társaság tevékenységét eddig a kombinált fuvarozást segítő terminálok üzemeltetése, konténer divízió, belső vasút üzem, rakományigazítás valamint a MÁV Zrt. tulajdonában lévő konténerekkel való gazdálkodás határozta meg. Az elmúlt másfél évben azonban az ügyféligényekkel és elvárásokkal kapcsolatos szakmai tapasztalatok alapján a társaság tevékenységi körén belül a hangsúlyok meghatározó mértékben átrendeződtek. 

A vállalat az újrafogalmazott funkcionális jövőképének értelmében a korábban végzett terminállogisztikai tevékenység mellett mostantól széles körű vasút-logisztikai szolgáltatásokat kínál megrendelőinek. Az új tevékenységgel a vállalat a korábbinál több ügyfelet, szélesebb potenciális megrendelői kört képes elérni, amely a további innováció szempontjából is meghatározó jelentőségű. A névváltás következtében júniustól megváltozik a vállalat honlapjának elérhetősége (www.railservice.hu) és központi e-mail címe ( railservice@railservice.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) is.

A Rail Cargo Hungaria számára fontos, hogy névben és tevékenységben megújult leányvállalata a változások mellett továbbra is arra törekszik, hogy erősítse a vállalatok közötti hagyományosan jó partneri kapcsolatot, és változatlanul magas színvonalú, az ügyféligényeket teljes mértékben kielégítő szolgáltatásokat kínáljon megrendelőinek.

Forrás: Rail Cargo Hungaria

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes