Negyedik mobilszolgáltató- csak az állam marad versenyben?

 

A BTel biztosan nem lesz negyedik mobilszolgáltató – tudta meg az mfor.hu. A mai határidő előtt a másik lehetséges pályázó, az Invitel egyelőre sejtelmesen hallgat arról, beadja-e pályázatát, így könnyen lehet, hogy a végén csak az állítólagos állami konzorcium marad versenyben a frekvenciákért. Mfor.hu-háttér.

A BTel biztos nem pályázik, de biztosan mobilszolgáltató lesz
"Két konzorciumi lehetőséget mérlegeltünk, hónapokig dolgoztunk, de végül úgy értékeltük, hogy túl nagy kockázattal járna az, ha elindulnánk az augusztusban kiírt frekvenciatenderen. Így mi biztosan nem adjuk be december 8-án a pályázatunkat" – mondta el az mfor.hu kérdésére Takács Krisztián, a BTel vezérigazgatója. A szakember hozzátette: neveket nem említhet, de egy Magyarországon is jelen lévő nemzetközi céggel és egy a régión kívüli lehetséges partnerrel tárgyaltak.
Takács Krisztián kérdésünkre kifejtette: nem is feltétlenül anyagilag jelentett volna megterhelést egy pályázat a BTel számára, hanem szakmailag ők más piacon akarnak vezetővé válni, egy mobilszolgáltatás beindítása pedig onnan vonta volna el az energiákat. Szerinte egyébként az NMHH önmagában nagyon kevés időt adott a felkészülésre, hiszen eredetileg három hónap alatt kellett volna egy konzorciumot létrehozni ezekre a jelentős beruházásokra, egyébként ez is indokolhatta azt, hogy a pályázati időszakot meghosszabbították.

További részletek >

 

Forrás: MFOR

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes