Napokig zárva marad az M1-es autópálya Győrnél

image

Napokig zárva maradhat Győrnél az M1-es sztráda – közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt. szóvivője az MTI érdeklődésére.

Az ár levonulása után tudják megkezdeni a munkálatokhoz szükséges felmérést – közölte Winkler-Virág András, hozzátéve: a Győrbe indulóknak azt javasolják, hogy az M7-esen Veszprém felé kerülve közelítsék meg a várost. Teljesen "árvízfüggő", hogy mikor kezdhetnek neki a munkáknak – hárította el a szóvivő azt a kérdést, mikor indulhat meg ismét a forgalom a szerda délben lezárt, hat kilométer hosszú szakaszon. Hozzátette: a lezárás előtt hat jármű felnije sérült meg a hibás útburkolat miatt, személyi sérülésről azonban nem érkezett bejelentés.

Délelőtt, a Cuhai-Bakony-ér áradása miatt rendeltek el teljes az útzárat az M1-es autópályán Bőny és Győr között. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a főváros felől érkezőket a 100-as kilométernél az 1-es útra, a másik irányban haladókat a 106-os kilométerszelvénynél a 19-es útra irányítják.

Az utóbbi eset helyszínén az MTI munkatársa azt látta: a Győr felé haladó pálya leállósávját teljesen alámosta a víz, a belső két pálya pedig 4-5 méter hosszan beszakadt. A terelés miatt jelentősen megnövekedett a forgalom az 1-es főúton.

Forrás:hvg.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes