"Munkából élnénk!" – nemzetközi konferenciát rendez a LIGA és a MOSZ

temp20110830small[1]

„Munkából élnénk!” címmel nemzetközi konferenciát szervez ma az új Munka törvénykönyvével kapcsolatban a LIGA Szakszervezetek (Liga) és a Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ) – írja a szakszervezetek.hu.

Iratkozz fel szeptember 30-ig hírlevelünkre és nyerj céged számára egyet a 3 darab 10 személyre szóló irodai masszázsból a Personal Best jóvoltából.
Legyen jól értesült, olvassd hírlevelünket!

Nemzetközi konferenciát rendez a LIGA és a MOSZ. A konferencián részt vesz többek között Sharan Burrow, a Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség (ITUC) főtitkára, Patrick Istchert az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) főtitkár helyettese, Mark Levin, a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) budapesti regionális központjának igazgatója.

A magyar munkáltatók részéről Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke, valamint Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke mondja el a véleményét az új Munka törvénykönyve (Mt.) tervezetéről.
A konferenciát rendező két szakszervezet elnöke, Palkovics Imre (MOSZ), és Gaskó István (Liga) is ismerteti véleményét a tervezetről, és az eseményre meghívást kapott a kormány képviselője is.

A szakszervezetek korábban több ponton is élesen bírálták az új Mt. júliusban nyilvánosságra került minisztériumi tervezetét, amely szerintük még kiszolgáltatottabbá teszi a munkavállalókat. A munkaadói érdekképviseletek ezzel ellentétben úgy vélekedtek, hogy az új kódex javítja a vállalkozások versenyképességét és a foglalkoztatás rugalmasságát.

Forrás: hrportal.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes