Már 2,79 milliótól elvihető az új Dacia-terepjáró

A hazai importőr közzétette az első – akár összkerék meghajtással is megrendelhető – Dacia árlistáját. A korábban – a németországi árak alapján – a Pénzcentrum által 3,5 millióra becsült bevezető árat az alapmodell esetében sikerült mindössze 2,79 millió forintra leszorítani.

Rendkívül alacsony áron dobja piacra a Renault a Dacia Duster terepjárót. Az 1600 köbcentiméteres lökettérfogatú és 110 lóerős benzinmotorral felszerelt alapváltozat 2,79 millió forintról indul, bár ez a változat csak első kerék meghajtással rendelkezik.

Aki hitelre veszi az autót, az egyszeri 300 ezer forintos kedvezményt, továbbá ötéves (maximum 100 ezer km) garanciát is kap. Az oldallégzsákkal és tetősínnel gazdagabb Ambiance kivitel 200 ezer forinttal drágább, klíma további 150 ezer forintért rendelhető.

A legolcsóbb összkerekes Duster 3,29 millió forintról indul. Felszereltségtől függően (kérhető színezett üvegekkel, fedélzeti számítógéppel, elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrökkel, klímaberendezéssel) 3,79 millió forintra is felszaladhat a vételár, de a csúcsfelszereltséget jelentő bőrborítással ellátott kormánnyal és váltóval rendelkező Exception listaára már átlépi a 4 millió forintot.

A jármű 85 lóerős dízelmotorral is rendelhető, a gázolajjal üzemelő alapmodell 3,29 millió forintba, a közepes felszereltségű 3,99 millió forintba, míg a full extrás kivitel 4,52 millió forintba kerül.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes