Mozgalmas idők a ProLogis Poznan-i raktáraiban

A ProLogis két új megállapodást kötött poznań-i disztribúciós parkjai összesen 12 200 négyzetméteres területének bérbeadásáról.

Egy nemzetközi logisztikai vállalat, a Green Integrated Logistics körülbelül 9 100 négyzetméter területet foglal majd el a ProLogis Park Poznań II ötös számú épületében. A tranzakció Anna Isalska Nieruchomości ingatlanügynök közreműködésével jött létre. 

Európa egyik vezető ellátási-lánc megoldásokat kínáló szolgáltatója, a Wincanton további 3 100 négyzetméter raktárterületet fog elfoglalni a ProLogis Park Poznań hármas számú épületében. Ezzel a tranzakcióval együtt a Wincanton jelenleg több mint 17 300 négyzetméter ipari területet bérel a ProLogis poznań-i létesítményeiben. A tranzakció a Glob Nieruchomości ingatlanügynökség közreműködésével zajlott le.

„Amikor megkérdezzük ügyfeleinket, miért a ProLogis-t választották, általában azt válaszolják, hogy jobban bíznak a szakértőkben, mert így időt és pénzt takaríthatnak meg” – mondta Dariusz Proniewicz, a ProLogis lengyelországi bérbeadási menedzsere. „A jelenleg kötött bérleti megállapodások is jelzik, hogy a ProLogis valóban megérti az ügyfelek elvárásait, és meg is felel azoknak.”

A ProLogis poznań-i portfoliója 11 létesítményben, összesen 164 000 négyzetméter ipari területet foglal magában. A disztribúciós parkok Poznań városközpontjától körülbelül 15 kilométerre nyugatra helyezkednek el.


A poznań-i ProLogis parkok további ügyfelei a Coca Cola HBC, a DHL, a DSV Solutions, a FlexLink Engineering, a FRESENIUS Medical Care, az IBP Conex, az Iron Mountain, az ITM – Baza Poznańska,  a JAS FBG, a Lekkerland, a LIDL, a Magna Automotive, a NEUCA, a Philip Morris, a Rhenus Contract Logistics, a Rohlig Suus Logistics, a Schnellecke, a Solid, a Sopro és az Univeg Logistics.

Forrás: ingatlanhirek.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes