Mini raktárban utazik az Elephant Holding

Mini raktárban utazik az Elephant HoldingElindította kis alapterületű raktárhelyiség szolgáltatását az M0-áshoz közel eső, fővárosi bázisán az Elephant Holding.

A mini raktározást elsősorban alkalmi tárolnivalóval rendelkező magánszemélyeknek, illetve kisebb, de annál rugalmasabb raktárkapacitást igénylő vállalkozásoknak kínálja a cég.
Költözés, lakásfelújítás közben, külföldi tartózkodás alatt gyakran adódik olyan helyzet, hogy nagyobb mennyiségű személyes holminak vagy egy egész lakás berendezésének kell helyet találni. Az Elephant Holding ingatlanfejlesztő főként erre az igényre szabta új, mini raktár szolgáltatását, de számítanak azokra a kisvállalkozásokra is, akik rugalmas, hónapról-hónapra változtatható tárolókapacitást szeretnének igénybe venni.

Az Elephant Holding eddig összesen 30 darab 18 négyzetméteres külön és több helyiség egybenyitásával is bérbe vehető tárolóegységet alakított ki XVII. kerület Összekötő utcai raktárbázisán. „Ezek a kategórián belül a szokásosnál jóval kedvezőbb feltételekkel vehetők bérbe – közölte Harmat Levente, a cég raktározásért felelős vezetője – a piacon ugyanis ritka, hogy a 18 négyzetméteres alapegységért mindössze nettó 25000 forintot kell fizetni és akár egy hónapra is ki lehet venni a helyiséget.” A bérleti díjon felül – amely tartalmaz mindent a helyiségek kamerás őrzésétől az áramszolgáltatásig – a bérlőnek nincs további költsége. A diszpécserszolgálat segítségével éjjel-nappal hozzáférhet a tárolóik tartalmához, külön szolgáltatás keretében pedig lehetőség van targoncás berakodásra is.

Harmat Levente az Összekötő úti mini raktárak jó kihasználtságára számít, mivel szerinte cége versenyképes árakon kínál jó minőségű szolgáltatást és a mini raktárak térhódítása egyértelmű trend Közép-Kelet-Európában, így Magyarországon is.  További információ elérhető a www.rakosmezeje.hu honlapon.

Forrás: raktaram.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes