Megtelt a ProLogis Park Wroclaw III

A ProLogis három új bérleti megállapodást kötött a Wrocław-i körgyűrű mellett, a városközponttól hét kilométerre, délkeletre fekvő Graniczna utcai ProLogis Park Wrocław III összesen több mint 15 ezer négyzetméter területére.

ProLogis-megtelt

Az új bérleti megállapodások részletei:
7 650 négyezetméter raktárterületet bérel az ötös épületben a Selena, egy ipari vegyszereket gyártó és terjesztő, lengyel tőkéjű globális holding;
4 730 négyezetméter területet foglal el a kettes épületben a Farutex, az élelmiszeripari termékek országos disztribútora a HoReCa szektorban. A tranzakció során a Jones Lang LaSalle közreműködött ügynökként.

2 777 négyezetmétert bérel a Deichmann-Obuwie, a legnagyobb európai cipőipari hálózat lengyel részlege. A bérleti megállapodás létrejöttében a Colliers International ingatlanügynökség közreműködött.

„A kiemelkedően magas érdeklődés ügyfeleink részéről a ProLogis Park Wrocław III iránt igazolja üzleti megközelítésünk helyes voltát: jelen lenni ott, ahol ügyfeleink jelen akarnak lenni” – mondtaEwa Zawadzka, a ProLogis lengyelországi szenior bérbeadási menedzsere. „Ezek a megállapodások egyedülállóak az új ügyfeleink által képviselt iparágak változatossága szempontjából – a cipőipartól az építési anyagokon át az élelmiszerekig –, ami jól demonstrálja, hogy raktárlétesítményeink gyakorlatilag a felhasználási módok és a rugalmasság korlátlan lehetőségeit kínálják.”

A ProLogis Park Wrocław III jelenleg négy épületből áll, amelyek összes területe 135 000 négyezetméter. A ProLogis további ügyfelei a parkban az Asplex (Acer), a Curylo Asterix, a DHL, az Emperia Holding, az Intercars, a Pol Mat, a Sonoco Poland és az Uldo Polska is.

A ProLogis a legnagyobb disztribúciós-létesítmény szolgáltató a Wrocław-i régióban, négy disztribúciós park tizenhat épületéből álló portfóliója összesen 371 ezer négyzetméteres. Emellett a ProLogis egy 20 ezer négyzetméteres build-to-suit raktárlétesítmény fejlesztésével idén márciusban megkezdte ötödik Wrocław környéki parkja fejlesztését. Az épület átadását 2011 negyedik negyedévére tervezik. A létesítmény stratégiai helyszínen fekszik, a leendő Wrocław-i körgyűrű mellett, három kilométerre délnyugatra az A4-es Berlin-Ukrajna autópálya és az E261-es út Wrocław Bielany csomópontjától lesz megtalálható. A ProLogis hetven hektár sajáttulajdonú földterületet hasznosít a fejlesztéshez, amely összesen 290 ezer négyzetméter raktárterület jövőbeni kialakítását teszi lehetővé.

Forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes