Megérkezett a kkv-k „Bizalom Bankja”, ami azonban nem pénzintézet!

Hát akkor meg mi ez a Bizalom Bank, ha nem pénzintézet? – kérdezheti. Ez is kiderül, de előbb kezdjük az elején.

A megbízhatóságon sokkal több minden áll vagy bukik az üzleti életben, mint elsőre gondolnánk.

Bízhatok-e a beszállítómban, hogy tényleg azt adja és olyan minőségben, ahogyan ígérte? Bízhatok-e megrendelőimben, hogy tényleg határidőre kifizetik nekem azt, ami jár? Bízhatok-e az együttműködő partnereimben, hogy korrektek lesznek velem? Illetve, mit tehetek én, hogy jobban megbízzanak bennem leendő ügyfeleim?

A bizalom hiánya gyakran megnehezíti, illetve gátolja a vállalkozások fejlődését. Egy biztos, bizalom nélkül nem jön létre jó, hosszú távú üzlet, márpedig minden cégnek ez az egyik legfőbb célja.

Tehát, mi is ez a Bizalom Bank?

A Kapcsolatépítő Üzleti Randi Klub hozta létre kis-, és középvállalkozások számára. Gyakorlatilag egy olyan internetes adatbázis, ahová azok a kkv-k „tehetik be” értékeiket (minőségi termékeiket, szolgáltatásaikat, referenciáikat, megbízhatóságuk ismérveit), akik vágynak arra, hogy tisztességes, korrekt vállalkozásokkal találkozzanak, megismerhessék egymás értékeit, és kölcsönös előnyökön alapuló üzleti együttműködéseket alakítsanak ki.

Ki csatlakozhat a Bizalom Bankhoz?

Azok a magyar kkv-k, akik jelentkeznek a KÜR Klub által meghirdetett, gyakorlatilag ingyenes Kézfogás Programra.
A Program keretében, a Bizalom Bankban való részvétel mellett a vállalkozók elsajátíthatják, hogyan építsenek bizalmat online, valamint a személyes kapcsolatokon keresztül. Továbbá konkrét tapasztalatokkal, példákkal ismerkedhetnek meg, illetve részt vehetnek egy workshopon, ahol számos kérdésükre választ és megoldást találnak a program szakmai mentorainak segítségével.

Április 29-ig még Ön is jelentkezhet Magyarország első, kkv-knak szóló bizalomépítő programjára, a Kézfogás Programra!
Bővebb információ, jelentkezés: http://kezfogas.uzletirandi.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes