Malév géppel landolt a Mikulás

Idén immár ötödik alkalommal, december 3-án 9.45 órakor landolt a Malév Ma745-ös helsinki járata Ferihegyen, fedélzetén Joulupukkival, a finn Mikulással. Érkezésekor a budapesti repülőtéren a légitársaság immáron hagyományossá vált meghívására, idén is köszönthette őt néhány szerencsés kisgyermek.

A magyar gyerekek is ismerősként köszönthetik már a Finnországból, Rovaniemi városából érkező lappföldi Mikulást, hisz mostanra megszokottá vált, hogy a Malév fedélzetén, december elején menetrendszerűen megérkezik hazánkba Joulupukki, hogy aztán számos vidéki helyszínen hallgassa meg és teljesítse a magyar gyerekek kívánságait.

Ez alkalommal lőrinci óvodások és a Csodalámpa Alapítvány kis betegei örülhettek együtt a beteljesült kívánságnak. A reptéri kalandokat követően az ajándékok kiosztására az Airport Hotel Budapestben került sor, ahol a gyerekek a Malév és partnerei – az Airport Shuttle Minibusz, a Mondial Biztosító és a Le Meridien Hotel – jóvoltából gazdag ajándékcsomagot vettek át a Mikulástól. A gyerekek versekkel, dalokkal, színes rajzokkal köszönték meg Joulupukki ajándékait.
A gyerekek mellett a finn Mikulást a Finnagora, finn kulturális és tudományos központ kulturális attaséja: Harriet Lonka is köszöntötte, aki elmondta, hogy a lappföldi Mikulás idén is karitatív célból érkezett és igyekszik meglátogatni sok-sok gyermeket, többek között a katasztrófasújtott területen is megörvendezteti a gyerekeket.

forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes