Magyar Termék Nagydíjat kapott az esztergomi Swift

Tudás, innováció és a minőség – ezeket a versenyképességi mutatókat jelképezi a Magyar Termék Nagydíj.

Az új Swift, a Magyar Suzuki Zrt. legújabb modellje elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. A védjegyet viselő termékek és szolgáltatások – a gyártók és a forgalmazók fogyasztók iránti elkötelezettségének jeleként – az önként vállalt minőségi garanciát is kifejezik. A Magyar Termék Nagydíj pályázat civil kezdeményezés, amely a minőségtudatos szemlélet elterjesztését tűzte ki legfőbb feladataként.

Az új Swift jelölésekor a „Gépek, berendezések, eszközök, járművek” kategóriában előfeltétel volt, hogy a termék Magyarországon sorozatban gyártott és forgalmazott késztermék legyen. A Swift esetében Esztergom az egyetlen európai gyártóbázis, ahol előállítják a járművet az európai és néhány tengerentúli piacra.

A Magyar Suzuki 1992-ben az esztergomi gyár első modelljeként kezdte gyártani az akkori Swiftet. Az amúgy is erős márka ismertségét és elismertségét tovább javította a „Mi autónk” imázs, ami a kitűnő ár-érték arány védjegyévé vált, miközben a gépkocsi széles tömegeket hódított meg. Az idén 20 éves gyár történetében a jelenlegi Swift a modell harmadik magyarországi generációja.

 

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes