Magyar IP kamerák védik a magyar, román miniraktárakat

Az arcfelismerésen alapuló vásárlóelemző rendszeréről és intelligens technológiáiról ismert Intellio Kft. kamerái őrzik a nemrégiben Magyarországon és Romániában megnyílt Euro Mini Storage önkiszolgáló miniraktárak telephelyeit.

Mindkét országban egyenként közel negyven kamera üzemel, melyek szoftveres háttere lehetővé teszi az események rendkívül gyors visszakeresését.

Mivel a raktárak személyes tárgyak tárolására lettek kialakítva, így a telephelyek gépjármű forgalma eltér egy átlagos ipari raktárétól, ezért szükség volt egy rendszámfelismerő rendszer telepítésére, mely ellenőrzi a ki és bemenő forgalmat a telephely területén – mondta Kópházi János az Intellio ügyvezető igazgatója.

A rendszámfelismerés mellett kiemelten fontos funkció a felszerelt rendszerek Automatikus Sávszélesség Menedzsment szolgáltatása. A megoldás a kamerák által használt IP hálózat sávszélességének legoptimálisabb kihasználását teszi lehetővé, így biztosítva a lehető leggyorsabb adatáramlást. A kamerahálózatot vezérlő Intellio Rendszerszoftver lehetőséget ad az események visszakeresésére, akár pillanatok alatt. Lényeges biztonsági funkció még a többszintes jogosultsági rendszer, mely biztosítja, hogy csak az arra illetékes személyek férjenek hozzá a videó felvételekhez.

Az Euro Mini Storage az első olyan önkiszolgáló raktár Magyarországon, amelyet kifejezetten az egyedi raktározási célok kiszolgálására hoztak létre. Az épület három szintje összesen 7800 négyzetméter, amelyből 5800 négyzetméternyi terület bérelhető.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes