Magyar cég építheti az Audi logisztikai parkját

50281_8c37e7bf8762cbc65841fa0a6733810f

Az A-K Kft. nyerte az Audi logisztikai parkjának felépítésére és üzemeltetésére kiírt pályázatot; a beruházás Győrben valósul meg – közölte az Audi Hungaria Motor Kft. kommunikációs igazgatója az MTI-vel.

50281_8c37e7bf8762cbc65841fa0a6733810fLőre Péter tájékoztatása szerint a munkálatokat a magyar társaságnak a lehető leghamarabb el kell indítania annak érdekében, hogy a létesítmény jövő nyáron megkezdhesse működését. A tendernyertes társaság egyik tulajdonosa az MTI-nek elmondta, már a jövő héten elkezdődnek az építés előkészületei. Az MTI információja szerint húsznál több társaság indult a pályázaton, amelynek utolsó körébe három induló jutott; ezek között egy külföldi és két magyar társaság volt. A beruházás értéke meghaladja a húszmilliárd forintot. Az A-K Kft. 10 éves, csarnoképítésre és -bérbeadásra szakosodott, magyar tulajdonú vállalkozás – közölte az MTI megkeresésére Tallósi Károly, a két tulajdonos egyike, ügyfeleik között említve a Rudolph logisztikai csoportot és a fékegységeket gyártó Knorr-Bremsét. Emlékeztetett: a pályázati kiírás szerint 200 ezer négyzetméteres logisztikai parkot rendelt meg az Audi, azzal a kikötéssel, hogy nyitáskor ennek negyede legyen a csarnokterület, amely szükség esetén növelhető.

Forrás: MTI

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes