Logisztikai szakembereket keres? Új szolgáltatást, díjmentes munkaerő-toborzó felületet indított a Randstad

Elindult a Randstad Hungary Kft. új szolgáltatása, a Randstad Toborzó (angol elnevezése Free Job Posting), mely a munkaerő-közvetítő cégek szolgáltatásai körében egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy a partnercégek díjmentesen hirdessenek a közvetítő cég weboldalán.

Mi ez az új lehetőség pontosan?

Az állást kínáló cégek* álláshirdetéseiket díjmentesen feltölthetik a Randstad honlapjára, a beérkező pályázatokat pedig közvetlenül, egy kényelmes felületen keresztül érhetik el a cég képviselői. A hirdetésben a leendő munkaadó jelenik meg, azaz a jelöltek is pontosan tudják, hogy melyik vállalathoz pályáznak, ezáltal a munkakeresők és cégek közvetlen kapcsolatba kerülnek egymással. Igény esetén, a kiválasztási folyamat következő lépéseiben a Randstad az eddig megszokott magas színvonalon továbbra is szívesen segíti ügyfeleit.

Mik az előnyei?

A Randstad az elmúlt öt évben hazánkban is nagy ismertségre tett szert mind a munkáltatók, mind az álláskeresők körében, honlapját havonta több tízezren látogatják, többségük aktív álláskereső. Azon hirdető cégek számára, akiknek ezt a szolgáltatást a Randstad felajánlja* egy olyan új, hatékony forrást jelenthet a megfelelő jelöltek felkutatására, amely semmilyen plusz költséggel nem jár a vállalatra nézve.

Miért előnyös a jelöltek számára?

Mivel a honlapon nemcsak a Randstad hirdetései jelennek meg, hanem a különböző vállalatok saját hirdetései is, a jelöltek jóval nagyobb eséllyel találhatják meg a számukra legmegfelelőbb állást. Továbbá, annak köszönhetően, hogy a Randstad regisztrációkor leellenőrzi a honlapján hirdetni kívánó cégeket és az általuk feladni kívánt hirdetéseket, az álláskeresés is biztonságosabbá válik.

Miért indította el a Randstad a szolgáltatást?

A Randstad elsődleges célja, hogy a munkaerőpiac kezdeményező szereplője legyen és annak pozitív formálásában aktívan közreműködjön, ahogy szlogenje is kifejezi: „Shaping the world of work”. Ehhez kíván hozzájárulni új szolgáltatásának elindításával is, elősegítve, hogy a munkaadók és az álláskeresők könnyebben egymásra találjanak.

- randstad.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes