LOGISZTIKAI ÉRDEMREND alapítása

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) sikeres és hatékony vállalkozásokból álló, erős hazai és jelentős nemzetközi szakmai kapcsolatokkal, lobbierővel és piacismerettel rendelkező érdekképviselet.

Az Alapszabályában is rögzített feladatok mentén – pl. a logisztikai tevékenység szakmai színvonalának emelése, kombináltszállítási tevékenységek fejlesztése, logisztikai tevékenység általános szakmai-etikai normáinak kidolgozása, közlekedéspolitikai döntések szakmai előkészítése, logisztikai szolgáltató központok minősítése, a velük kapcsolatos nemzetgazdasági igények felmérése és még sok más egyéb – szervezi tevékenységét, amelyek tejes egészében a tagsága érdekeit szolgálják.

A fenti törekvésekből indíttatva, az Elnökség úgy gondolta, hogy azon szakemberek értékelésére – akik a logisztika szakma érdekében végeztek kiemelkedő munkát, akik élenjártak a szakmai etika színvonalának emelésében, valamint az értékteremtésben – a “Logisztikai Érdemrend” kitüntetést alapítja.

Az MLSZKSZ a kitüntetést hagyományteremtő céllal 2010-től hirdeti meg és évente szeretné adományozni.

A kitüntetésre jelölhető minden olyan szakember, aki a fentiekben megfogalmazottak alapján értéket teremtett, ami példaként állítható valamennyi, a logisztikában és azon kívül dolgozó szakemberek számára.

A jelölés menete:

Jelölő lehet munkáltató, magánszemély, szakmai szervezet. A jelölőlapot kitöltve az MLSZKSZ címére kell visszajuttatni 2010. augusztus 31-ig.

Az értékelés menete:

Az előterjesztéseket az MLSZKSZ Elnöksége bírálja el az alábbi szempontrendszer figyelembevételével és titkos szavazással hozza meg döntését.

Értékelési szempontok:

- eddigi szakmai pályafutás,

- szakmai etikai értékek,

- milyen módon járult hozzá a logisztikai értékteremtés folyamatához és az alkotás gyakorlati használhatósága,

- az élet más területén elért – hazai és külföldi – eredmények.

Az Érdemrend átadására az MLSZKSZ éves Nemzetközi Közlekedéslogisztikai Konferenciájának első napján, 2010. szeptember 29-én kerül sor.

A Logisztikai Érdemrenddel kitüntetett:

- megkapja az MLSZKSZ által alapított érdemrendet, feltüntetheti kiadványain, levelezésében,

- az átadását követően lehetősége nyílik előadás tartására a Szövetség Közlekedéslogisztikai Konferenciáján,

- nevét megjelentetjük a szakmai sajtóban.

Az MLSZKSZ által alapított érdemrendbirtokosok listája és a döntések indoklása a Szövetség honlapján megtekinthetők.

VÁRJUK JELÖLÉSEIKET!

A jelölőlap az alábbi linkről tölthető le:

http://www.mlszksz.hu/wp-content/uploads//Logisztikai-Erdemrend-jelololap_201006292.doc

Forrás: mlszksz.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes