Logisztikai központot építhet a KÉSZ Tordán

A KÉSZ Építő Zrt nyerte el a romániai Tordán található Kaufland logisztikai központ bővítési munkálataira szóló megbízást. Több mint 20 ezer négyzetméter új csarnokot, és 1,2 ezer négyzetméter irodaterületet építenek.

A KÉSZ már dolgozott a német beruházónak 2009-ben, amikor felépítette a Kaufland nagybányai hipermarketét. A cég egyébként 2005 óta van jelen a romániai piacon több mint 60 hipermarkettel.

A tordai logisztikai központ 2010-ben épült. A mostani bővítési munkálatok során két új csarnokkal bővül, amelyek összesen 20 500 négyzetméter alapterületűek lesznek, illetve az egyik meglévő csarnokban 1 200 négyzetméternyi irodaterületet alakítanak ki. A csarnokokat száraz élelmiszerek és élelmiszer termékcsoporton kívüli termékek raktározására és elosztására tervezték. Az új csarnokok építése mellett meghosszabbodnak a bekötőutak, új rakodóplatformok létesülnek, egyúttal felújítják a kerítést és kapusépületet is.
A KÉSZ Csoport egyik legjelentősebb külföldi fiókirodáját 2001-ben nyitották meg Kolozsváron. Mint fővállalkozó számos referenciával rendelkezik az ipari létesítmények terén: gyártócsarnokok, raktárak, üzemek, kereskedelmi épületek komplex kivitelezési munkálatait végezték már el.

Forrás: IngatlanHírek.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes