Logi-Tech 2009 az 1. Közép-Európai Virtuális Logisztikai Szakkiállítás ,,több kapcsolat – több üzlet

A sorrendben 8. Logi-Tech kiállítás új dimenzióba emeli a logisztikát. A korábbi kiállítások hagyományai és tapasztalatai ötvöződnek a korszerű, XXI. századi technikák alkalmazásával.


A logisztika teljes területét bemutató Logi-Tech kiállítás virtuális teret biztosít a logisztikai cégek és az ipari felhasználók találkozásához, melyben a kapcsolatfelvételek és az üzleti együttműködések nagyon is valósakká válnak. A kiállítók és a látogatók a 4 napos rendezvényen a lehető legkényelmesebb módon vehetnek részt, hiszen ki sem kell lépniük irodáikból.

Miben más?

A Kiállítás lehetővé teszi, hogy a kiállítók virtuális standjukról multimédiás rendszerben mutatkozzanak be, többféle csatornát egyidejűleg igénybe véve (szöveg, kép, hang, videó és interaktivitás). Az érdeklődők közvetlen kérdéseket tehetnek fel és a kiállítók munkatársai ezeket azonnal meg is válaszolhatják.

A kiállítást élőben közvetített Virtuális konferencia teszi teljessé. A neves előadók mellett a kiállítók is bemutatják legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat és megoldásaikat. Az előadók és a nézők interaktív kapcsolatban állnak egymással az előadás során. Az előadók a feltett kérdésekre azonnali választ tudnak adni.

Zárás után sem állunk meg: a kiállítás további 1 évig „nyitva van” és várja az érdeklődőket, továbbá megtekinthetők a konferencián elhangzott előadások archivált anyagai is.

A rendezvényen való részvétel a kiállítók, előadók és a látogatók részéről sem igényel a ma átlagosnak tekinthetőtől eltérő számítógépes és internetes technikát, illetve ismereteket. A szervezők folyamatos segítséget adnak a felkészülés során és a rendezvény ideje alatt is.

Időpont: 2009. október 27-30. keddtől-péntekig

Nyitva tartás: naponta 10-16 óra között.

Ha kiállítóként vagy látogatóként érdeklődik, további részletes információt igényel, kérjük regisztrálja magát a rendezvényre. (A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár.)

Szervezők: 
 
Szakmai partnerünk:

Támogató szakmai szervezetek:

 

Médiatámogatók:


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes