Lobby a gázolaj árának csökkentéséért

Mint arról június 24-i cikkünkben beszámoltunk, a 2008. június 25-i Megállapodást aláíró hat szakmai érdekképviseleti szervezet közös levelet fogalmazott meg az Európai Unió Tanácsa, az Európai Bizottság Adó – és Vámügyi Biztosa, és a bizottság Adó és Vámügyi Főigazgatóságának főigazgatója részére a motorhajtóanyagként felhasznált kereskedelmi gázolaj adómértékének az EU minimum szintjére való csökkentése érdekében.

Szervezetünk a mai napon a közös levelet tájékoztatás, és megjelentetés céljából megküldte az European Voice – a brit Economist csoporthoz tartozó, kizárólag európai ügyekkel, eseményekkel foglalkozó, független, angol nyelvű hetilap – részére, egyben az alábbi levélben támogatást kért György Gábortól, az Európai Unió Háza képviseletvezetőjétől a magyar kormány által benyújtott derogációs kérelemmel kapcsolatban. (Az Európai Unió Háza gyakorlatilag az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének, valamint a lakosság és a sajtó tájékoztatását ellátó Európai Parlament Tájékoztatási Irodájának közös otthont adó, a Deák Palotában működő intézmény, melynek kiemelt feladata többek között az unió eseményeivel kapcsolatos hatékony tájékoztatás is.)

A cikk részletei –>

- nit.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes