Letelepedői fórumot tartottak a Győri Nemzetközi Ipari Parkban

Letelepedői fórumot tartottak a Győri Nemzetközi Ipari Parkban. A területen működő vállalkozások szokásos találkozóján elsőként az ipari parkot működtető társaságban nemrégiben százszázalékos tulajdont szerzett GYŐR-SZOL Zrt. elnök-vezérigazgatója üdvözölte a megjelenteket.

Sági Géza – aki egyben a kft. felügyelőbizottságának elnöke – a tulajdonosi tervekről szólva elmondta: a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. a jövőben is megőrzi önállóságát, a működési terület további bővítése mellett pedig annak fejlesztése, a letelepedett cégeknek nyújtott szolgáltatások körének bővítése, színvonalának emelése a cél. A fórumon bemutatkozott Görög Tibor, a kft. új ügyvezető igazgatója, akitől a résztvevők megtudhatták: a vezetőváltással járó átadás-átvételi folyamat zökkenőmentesen lezajlott, az ipari park a megszokott rend szerint üzemel tovább. Munkába állása óta sok céggel, cégvezetővel vette fel a kapcsolatot, mert a létesítmény gazdájaként szoros kapcsolatot kíván tartani az itt működő vállalkozásokkal. A tulajdonosi tájékoztatást megerősítve Letelepedői fórum az ipari parkban hozzátette: folyamatban van a park területének bővítése, a vásárláshoz szükséges pénzügyi forrás biztosításáról pedig már döntött a GYŐR-SZOL Zrt. vezetése. Az ipari park a jövőben is gyarapodni fog, a letelepedni szándékozóknak területvásárlási lehetőségeket, a már működő vállalkozásoknak pedig terjeszkedési lehetőséget és további szolgáltatásokat kívánunk nyújtani – mondta el Görög Tibor ügyvezető igazgató. A rendezvény azoknak a vállalkozásoknak a bemutatkozásával zárult, amelyek az előző fórum megtartása óta telepedtek le a győri ipari parkban.

forrás: raktaram.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes