Lengyelországban adott bérbe a Prologis

A bérleti megállapodások a ProLogis poznań-i és wrocław-i disztribúciós parkjainak összesen 22 500 négyzetméter területéről szólnak.

Továbbra is az ügyfélkapcsolatokra fókuszálunk, folyamatosan együtt dolgozunk jelenlegi ügyfeleinkkel, és új kapcsolatokat építünk ki az új ügyfelekkel” – mondta Maciej Madejak, a ProLogis első alelnöke Lengyelországban. „A ProLogis-szal közös munka során üzleti partnereink pontosan azt tapasztalják, amire egy vezető raktárterület szolgáltatótól elvárnak: csúcsminőségű szolgáltatások, professzionális tanácsadás és rugalmas működés.”

A három legutóbbi tranzakció, amely összesen több mint 22 500 négyzetméter területet tartalmaz a poznań-i és wrocław-i régióban a következő:

• A globális logisztikai szolgáltató Kuehne+Nagel meghosszabbította 11 900 négyzetméteres raktára bérleti szerződését a ProLogis Park Wrocław területén. A vállalat jelenleg körülbelül 411 900 négyzetméter disztribúciós területet bérel 22 ProLogis létesítményben világszerte.

• A Wincanton Logistics, egy vezető globális logisztikai szolgáltató, amely világszerte 252 400 négyzetmétert bérel a ProLogis-tól, 7 800 négyzetmétert bérel a ProLogis Park Poznań területén.

• A Sonoco Ltd, amely vezető az ipari és fogyasztói csomagolások piacán, 2 830 négyzetméter gyártási és raktárterületet bérel a ProLogis Park Wrocław III-ban. Ezzel a megállapodással a Sonoco wrocław-i raktára 14 000 négyzetméteresre nőtt.

A ProLogis délnyugat lengyelországi portfoliója hat modern raktárparkból áll a poznań-i és wrocław-i régióban.

A ProLogis, négy disztribúciós parkból és tizenhét épületből álló portfoliójával Wrocław vezető raktárterület szolgáltatója, 75%-os piaci részesedéssel. A vállalat poznań-i portfoliója tizenegy létesítményben 164 000 négyzetméter ipari területe tartalmaz, amely két ipari parkban helyezkedik el, a városközponttól tizenöt kilométerre, nyugatra.

„A kiváló szolgáltatás és a fő közlekedési folyosók könnyű elérhetősége miatt a ProLogis disztribúciós központjai iránt nagy érdeklődés tapasztalható a közép- és kelet-európai, valamint a nyugat-európai disztribúciós bázisokat kereső ügyfelek részéről” – tette hozzá Madejak.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes