LED S GO! LED EXPO: a modern kor virtuális játszótere

Egy fantasztikus, páratlan lehetőséget kínálok Önnek és cégének, amikor meginvitálom a kor legnagyobb üzleti „játszóterére”, a virtuális világon belül kialakított LED Expóra.
Ilyen interaktív LED kiállítás még nem volt Közép-Európában. A LED Expo segítségével úgy tárhatja ország-világ elé termékeit, hogy ki sem kell tennie a lábát a szobájából, sőt jövőbeli vevői akár örökre elfelejthetik a tolakodást és a sorban állást.

Elég, ha a LED Expo honlapjára kattint, s máris olyan érzete támad, mintha személyesen lenne jelen az termék bemutatón.

Nincs utazás, nincs költség, nincs idegeskedés, nincs kapkodás, a LED Expón mindenki úgy érezheti magát, mintha egy óriási szupermarketet éjjel csak neki, személyesen nyitottak volna ki.
A nagy fényerejű fehér LED-ek megjelenésével lehetőség nyílt a LED-ek világítástechnikai alkalmazására. Nagyon sok előnyös tulajdonsága miatt (jó fényhasznosítás, kis fogyasztás, hosszú élettartam) mind több helyen alkalmazzák (fénydekoráció, reklámtáblák, épület díszvilágítás, reflektor, egyedi és helyi megvilágítás). Megjelentek a közvilágításban, és a háztartásokban is. Hónapról-hónapra egyre jobb és jobb LED-es termékek jelennek meg a piacon.

Mindent felvonultatunk, ami a LED-ekhez köthet, így szeretnénk segítséget nyújtani a LED-eket jól ismerő forgalmazóknak, hogy bemutathassák termékeiket, a felhasználóknak; hogy a megfelelő LED-es fényforrást vásárolják meg. Ezért 2010. április 21. és 23. között megtartjuk az első LED Expo virtuális kiállítást.
A seregszemlén felkészült szakemberek tartanak előadásokat, hogy bemutassák a LED-et, mint a jövő egyik fényforrását.

A kiállítók az irodájukban ülve fogadhatják a látogatóikat, virtuális standjukon mindent be tudnak mutatni, amit lényegesnek tartanak. A tárgyalóba „vezetve” az érdeklődőt egy web kamera segítségével képben- szóban tárgyalhatnak, az adatokat, katalóguslapokat file-ként elküldhetik. A standon megjelenő látogató regisztrált adatait automatikusan megkapják. Mindezt egy hagyományos kiállítás bekerülési árának ötödéért, hiszen nem kell drága katalógus lapokat gyártatni, és az utazás költségei is megspórolhatóak. Csatlakozzon hozzánk Ön is, legyen részese az 1. Magyar Virtuális LED Expo Szakkiállításnak.

Új kapcsolatokra tehet szert, ápolhatja a már meglévőket, és ne feledjük imázs építési lehetőséget nyújt.

Látogasson el www.ledexpo.hu-ra!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes