Lebutított változatban működik Ferihegy weboldala

Hétfőn délben a megnövekedett terhelés hatására lényegében elérhetetlen volt a Budapest Airport weboldala, a bud.hu-t felkereső látogatók csak kínosan lassan, vagy inkább egyáltalán nem érhették el az induló és érkező járatokkal kapcsolatos információkat. Estére fapadosan, de működött az oldal.

A webDIAG charton jól látszik, hogy a bud.hu elérhetősége kritikán aluli volt a nap második felében. Persze lehetne azzal védekezni, hogy a hirtelen jött rohamot képtelenség volt kivédeni, csakhogy más repterek honlapjai ezt minden további nélkül meg tudták oldani, példaképpen a hasonló cipőben járó bécsi vagy a prágai reptér járatinformációit minden probléma nélkül el lehetett érni.

Budapest – bud.hu

Bécs

Prága

A bud.hu használhatatlansága miatt sokan a külföldi repterek vagy a légitársaságok site-jain próbáltak információhoz jutni. A Malév website-ja is belassult kissé a kora délutáni órákban, ám rövid időn belül sikerült visszaállítaniuk a malev.hu normális elérhetőségét.

Budapest – malev.hu

Hétfő este 11 körül a továbbra is működésképtelen bud.hu website-ot lecserélték egy alaposan lebutított, de végre használható statikus site-ra, amely ugyan szégyenletes, de ugyanakkor egyértelműen praktikus lépés volt. Ennek köszönhetően ma már hozzájuthatnak az utazók, valamint rokonaik, ismerőseik a legfontosabb információkhoz.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes