Lamináló egészíti ki a ZXP 8 retranszfer kártyanyomtatót

A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), a világ vezető címke- és vonalkódnyomtató gyártója és automatikus azonosító megoldások szolgáltatója bejelentette, hogy olyan megoldással egészíti ki a díjnyertes ZXP 8-as sorozatú retranszfer kártyanyomtatóját, amellyel a kártyák két oldala egyszerre laminálható.

Az újfajta laminálási lehetőség extra védelmet és biztonságot kínál, amely a kormányzati személyazonosító okmányok és vezetői engedélyek gyártása során, valamint a kiemelt biztonsági fokozatú szervezetek esetében alapvető feltételként jelentkezik.
Jelenleg a ZXP 8 lamináló teljes bekerülési költsége a legalacsonyabb a piacon, mégpedig a szabadalmaztatott, hulladékmentes bevonórétegnek köszönhetően. Ez a modell mindamellett tartósabb és hosszabb élettartamú kártyák előállítását teszi lehetővé és megakadályozza a képeknek a normál kártyahasználat során egyébként előforduló kifakulását és a festék eltűnését. A biztonsági laminálás ideális megoldás a következő felhasználások esetében:
Vezetői engedélyek

Kormányzati és katonai személyazonosító kártyák
Magas biztonsági fokozatú helyekre szóló beléptető kártyák
Büntetés-végrehajtási és javítóintézetekben használatos személyazonosító kártyák
Repülőtéri személyzet azonosító kártyái
Tartós, hamisíthatatlan személyazonosító okmányokat igénylő alkalmazások

“A fejlett szintű személyazonosítás továbbra is a legmagasabb prioritást jelenti a kormányzati, az oktatási és a vállalati biztonsági szakemberek számára. A lamináló berendezéssel kiegészített ZXP 8 retranszfer kártyanyomtató tökéletes megoldást nyújt nagytömegű, magas biztonsági fokozatú személyazonosító okmányok előállítására” – mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési igazgatója. “A ZXP 8 nyomtató egyedülálló gyorsasága és fénykép-hű képnyomtatási minősége mostantól biztonságos és tartós laminálási lehetőséggel bővül.”

A hagyományos festék szublimációs kártyanyomtatókkal szemben, amelyek nyomtatófeje egy szalagon keresztül közvetlenül a kártyára nyomtat, a retranszfer nyomtatók egy rugalmas, átlátszó filmre nyomtatnak, amelyet ezután termo technológia segítségével a kártyára visznek. A retranszfer nyomtatás számos előnyt hordoz magában:  

Jobb képhűség és nyomtatási minőség
Lehetőség egyenetlen kártyafelületek, mint például ún. okoskártyák nyomtatására
Valódi széltől szélig való nyomtatás. A hagyományos nyomtatók esetében fehér szegélyt kell körben hagyni, nehogy a szélek érintésével károsodjon a nyomtatófej.
Nem csak PVC alapanyagú kártyák nyomtatása. A hagyományos nyomtatásnál használt festékhez porózus felület szükséges, amely csak a PVC kártyák sajátja.

Tartósabb és kopásállóbb kártyák
A hamisítás megakadályozása, mivel a film természeténél fogva hamisíthatatlan.
A Zebra ZXP Series 8 retranszfer technológiájú nyomtatóját a Zebra kiterjedt partneri hálózatán keresztül forgalmazzák. További információért látogasson a www.zebra.com/zxpseries8 oldalra.

Forrás: raktar.info

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes