Közép-Európa első virtuális logisztikai kiállítása

A 8. Logi-Tech szakvásár idén az internetre költözik, és ezzel Közép-Európa első virtuális logisztikai kiállításává válik. A szervezők azt ígérik, éppen olyan lesz találkozni a kiállítókkal vagy előadásokat hallgatni, mint a valós térben rendezett szakvásáron, csak sokkal gyorsabb és egyszerűbb.

„A virtuális kiállítás mindent tud, amit a hagyományos kiállítások, azonban anélkül vehetnek részt rajta a látogatók és kiállítók, hogy bármelyiküknek ki kellene mozdulnia saját irodájából. Éppen ezért a logisztikai szolgáltatót vagy a logisztikai folyamatokat támogató termékeket, szoftvereket, korszerű logisztikai megoldásokat keresők a négynapos rendezvényen a lehető legkényelmesebb módon érhetnek célt” – hívják fel a figyelmet a kiállítás szervezői, akik szerint a látogatóknak nincs miért félniük az új, virtuális megoldástól.
Standon, konferencián és a büfében – mint a „valóságban”
A sikeres látogatáshoz ugyanis nem kell más, mint átlagos irodai informatikai felszereltség, néhány ingyenesen letölthető szokványos program, és átlagos felhasználói, számítástechnikai ismeretek. A kimondottan a Logi-Tech 2009 kiállításra kifejlesztett virtuális standokon a látogató és a kiállító egyszerűen és gyorsan közvetlen interaktív kapcsolatba kerülhet egymással. Láthatják egymást, csetelhetnek, élőszóban kérdezhetnek, a kiállítók azonnal, ott helyben válaszolhatnak is, névjegyet cserélhetnek, akárcsak egy hagyományos kiállításon. A stand egy része zárt tárgyalóként működik, lehetőséget adva bizalmas megbeszélésekre, dokumentumok megosztására is. A „hagyományos” standok mellett a virtuális kávézóban az aktualitásokat, szakmai tapasztalatokat beszélhetik meg egymással a kiállítók és látogatók – ahogy az a valóságban is szokás. A csupán böngésző, érdeklődő látogató ugyancsak megtalálhatja az őt érdeklő információkat. Prospektusokat, katalógusokat, termékismertetőket emelhet le a virtuális polcokról és tematikusan kereshet terméket, hasonlóan ahhoz, ahogy egy kiállítási katalógusban szokás. A virtuális konferenciateremben egyszerre 95 hallgató foglalhat helyet, és minden résztvevő számára adott a lehetőség, hogy hozzászóljon az éppen futó témához. Az előadók azonnal meg is válaszolhatják a kérdéseket.
Ingyenes, sőt még olcsó is a látogatás
A vadonatúj koncepcióra épülő rendezvényre a belépés díjmentes, utazni sem kell, ezért a látogatás időtakarékos és a legszigorúbb időbeosztást sem borítja fel. Aki mégsem tud ellátogatni a kiállításra, az sem maradt le mindenről, ugyanis egy évig elérheti a kiállítási anyagokat, archív felvételeket.
A Logi-Tech 2008 helyszíne és időpontja:

www.logi-tech.hu – október 27-30.

- gyartastrend.hu -

Feltöltő: LP_Team

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes