Közlekedési nap a Parkban

Vasárnap, 2010. október 17-én negyedszer rendezi meg a Magyar Vasúttörténeti Park a Közlekedésbiztonsági Napot. A Park a rendőrséggel és több közlekedési céggel összefogva a gyerekek biztonságos közlekedésre nevelése érdekében 2007 óta tartja meg a rendezvényt.

 

A biztonságos közlekedés alapjait már gyerekkorban el kell sajátítani – ez a mottója a negyedik Közlekedési Napnak is, amelyet a Magyar Vasúttörténeti Park a ORFK-OBB, BKV Zrt., MÁV-START Zrt., GRSP Magyarország Egyesület (Global Road Safety Partnership), Magyar Autóklub és a SCHWINN-Csepel Zrt. segítségével rendez 2010. október 17-én, 10-18 óra között. A programban közlekedésbiztonsági-rendőrségi játék, mini KRESZ-park, kerékpáros ügyességi pálya, kerékpárszállító vasúti kocsi bemutatása is szerepel, továbbá hungarocellből kifaragott személyautóval szimulált vasúti balesetet mutatnak be. A rendezvényt Szécsi Tibor rendőr őrnagy, a Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottság titkára, a BRFK Forgalomszervezési és Megelőzési Osztály vezetője nyitja meg, műsorvezető és házigazda Papp Gergő, a TV2-Aktív szerkesztő-műsorvezetője lesz. Rossz idő esetén a szimulált ütközés kivételével minden programot az Orient-csarnokban tartanak meg.

01

Mini KRESZ-park

02

Kerékpáros ügyességi verseny, amelyen „segédkerekes” járművel is részt lehet venni
(a képek forrása: Magyar Vasúttörténeti Park)

Forrás: iho.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes