Közel 90%-os telítettség az M5-Gyál Business Parkban

2010 augusztusában újabb megállapodást kötött egy elektronikai termékekhez kapcsolódó teljes körű logisztikai szolgáltatással foglalkozó amerikai multinacionális vállalattal.

Az aláírt szerződésnek köszönhetően a modern disztribúciós komplexum elérte a 83 %-os kihasználtságot.

A Park népszerűségének hátterében az Autóker Logisztikai Kft. közel 60 év logisztikai szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalata áll.

Fontos szerepet játszott a bérbevevők döntésében a logisztikai park kedvező elhelyezkedése, a jó lokáció : a Park Gyálon az M5-M0 autópályák csomópontján helyezkedik el, körülbelül 10 km-re Budapest belvárosától, a Ferihegyi nemzetközi repülőtérhez közel.

A közvetlen vasúti kapcsolattal is rendelkező logisztikai park hatékony és modern „A” kategóriás raktárakat, széleskörű logisztikai szolgáltatásokat és nagyfokú rugalmasságot biztosít jelenlegi és leendő bérlői részére.

Viszonylag rövid idő alatt sikerült feltölteni raktárainkat és elérni ezt a telítettségi szintet, a továbbiakban még nagyobb hangsúlyt helyezünk a magasabb hozzáadott értéket képviselő, értéknövelő szolgáltatások nyújtására a teljes ellátási láncban.”- mondta Kántor Attila az M5- Gyál Business Park értékesítési vezetője.

Ingatlanfejlesztőként és logisztikai szolgáltatóként, az ellátási lánc minden szegmensében szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel. Célunk hogy megtaláljuk a költségcsökkentő és hatékonyság növelő lehetőségeket, felfedjük és kiiktassuk a redundanciákat, újraszervezzük és korszerű „high tech” megoldásokkal támogassuk a folyamatokat, hogy mindkét fél számára nyerő konstrukciót hozzunk létre. A kis- és középvállalkozások számára is kézzelfogható előnyt tudunk biztosítani."– folytatta a park értékesítési vezetője.

Az immár 45 hektáron elhelyezkedő M5 – Gyál Ipari Park korszerű tűzvédelmi rendszerekkel, illetve saját üzemeltetéssel rendelkezik.

A beruházás összesen 24 millió euróból valósult meg ( 6,5 Milliárd Ft.).. A projekt első üteméhez a Magyar Állam és az Európai Unió, valamint az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával 500 millió forintos támogatással járult hozzá.

A logisztikai park nagymértékben hozzájárul a gyáli kistérség munkahelyteremtéséhez: több száz új munkahely létrehozása kapcsolódik a beruházáshoz.

További fejlesztési tervekben szerepel a 2 ütem megvalósítása, melyet egyenlőre nem spekulatív beruházásként terveznek, de nem zárható ki a telek értékesítése sem a későbbiekben.

Forrás: raktar.info

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes