Képzéssorozattá vált a kereskedelmi tréning

Folyamatfejlesztés a kereskedelemben – Lean reatiling.

Beigazolódott, hogy hiánypótló képzést indított áprilisban a Hexolut Consulting. Ötvözte a kategória menedzsment választéképítési módszerét a folyamatfejlesztés legsikeresebb módszertanával, a Leannel, ezzel kínált egyedülálló megoldásokat kereskedőknek, vezetőknek, beszerzőknek egyaránt.

A képzés sikere a két módszertan fúziójában rejlik, mondta el a „Folyamatfejlesztés a kereskedelemben – Lean retailing” tréningről Bognár Péter a Hexolut retail tanácsadója. A választék kialakításához használt kategória menedzsment eszközeit (piackutatás, vásárlói igények megismerése,  versenytárs elemzés, gyökérok elemzés, döntéshozatali sorrend vizsgálata, árlépcsők kialakítása, választék szélesség-mélység meghatározása, választékmátrix összeállítása) ötvöztük a gyártásból  már  jól ismert Lean folyamatfejlesztési módszertannal. Így az „ideális” választék kialakítása mellett, amely a valós és nem a vélt piaci igényekre épül, lehetőség nyílik a költségcsökkentésre, az átfutási idők csökkentésére és a minőség emelésére.

A választéképítést valójában sehol nem tanítják. A legtöbb kereskedő, beszerző a saját tapasztalatain keresztül, annál a cégnél, ahol dolgozik, az ott kialakult szokásokból, idősebb kereskedőktől tanulja el a szakmát.

A „Folyamatfejlesztés a keresekedelemben – Lean Retailing” profi eszközöket, gyakorlati tanácsokat nyújt. Az eredetileg egy alkalomra tervezett képzést a Hexolut továbbfejlesztette, és már kihelyezve, a kereskedők konkrét igényeire építve is meg tudja tartani.
Az oktatók jelentős tapasztalattal bíró szakemberek, Bognár Péter 16 éves kereskedelmi pályafutása során az utolsó 7 évben az OBI Barkácsáruházak beszerzési igazgatójaként tevékenykedett. Szalay Csaba, a Hexolut Lean üzletág igazgatója több mint 7 éve foglalkozik folyamatfejlesztéssel.
További információk: www.leanretailing.hu
Bognár Péter,
Hexolut Consulting
retail tanácsadó
bognar.peter@hexolut.hu

 

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes