Költözik a BAT

A dohányipari óriás 1 300 négyzetméternyi új raktár- és irodaterületet bérel a Megyeri híd lábánál.

Az országszerte 12 telephellyel rendelkező piacvezető dohányipari vállalat, a British American Tobacco Magyarország, melynek belföldi logisztikai tevékenységének kizárólagos szolgáltatója a Wincanton Magyarország Logisztikai Kft., az ingatlan-keresési megbízás során szigorú feltételeket támasztott az új ingatlannal szemben. Az Eston International tanácsadói felé olyan speciális raktárigény érkezett, melyre a megbízó rendkívül gyors megoldást várt. A szükségletek felmérése, valamint több épület felkutatása és megtekintése után az Eston szakértőinek segítségével rövid idő alatt megtalálták az igényeiket teljes körűen kielégítő ingatlant.

A feladat különösen azért jelentett kihívást az ingatlan-tanácsadó cég képviselői számára, mivel a bérbeadásra kínált kisebb, különálló ingatlanok kínálata jelenleg meglehetősen szűkös ebben a szegmensben, hiszen ezeket jellemzően eladásra kínálják.

Kiss Ernő, az Eston International társigazgatója elmondta, hogy további növekedési potenciált lát az észak-pesti lokáció raktár keresletében, melyet ez a bérleti tranzakció is erősít. Az M0-ás ezen szakaszának átadásával, valamint a Megyeri híd megnyitásával párhuzamosan felértékelődött ez a lokáció, s köszönhetően a rendkívül kedvező közlekedési kapcsolatainak ideális helyszínt biztosít egy elosztó központ létesítésére.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes