Kisebb csoda: Magyarországon lesz a Mini Morris Világtalálkozó

image 

A benzintankól adott pálinka megtette a hatását

Magyarország nyerte el a 2012-es Mini Világtalálkozó szervezési jogát a Mini Club Hungary, miután a hazai tulajdonosokat tömörítő egyesület pályázata lett a legjobb.

A Mini világtalálkozók 33 éves történetében másodszor fordul elő, hogy kelet-közép-európai ország rendezheti meg a háromnapos eseményt. A találkozó helyszíne várhatóan Balatonfüred lesz.

A Mini Club Hungary a Magyar Turizmus Zrt. szakmai segítségével pályázott a Mini világtalálkozó 2012-es magyarországi megrendezésére. Az MT Zrt. együttműködésében megvalósuló „Mini-kampány" igencsak sikeres volt: a május 20-23. között Németországban megrendezett idei világtalálkozón, hiszen 89 márkaklub vezetője döntött úgy, hogy a magyar pályázatot támogatja Olaszországgal szemben.

Magyarország sikerét a 2009-es birminghami világtalálkozón alapozták meg: a legendás Mini eredeti gyára előtt megrendezett eseményen Magyarország-prezentációval, továbbá turisztikai információkkal, kiadványokkal és ajándéktárgyakkal népszerűsítette az országot és a Mini Club Hungary.

A 2012-es esemény szervezési jogának elnyerése érdekében az idei világtalálkozón tovább folytatódott a „Mini-kampány". A rendezvényre látogatók Balatont népszerűsítő szórólapot kaptak üdvözlő csomagjaikban, az érdeklődőket továbbá turisztikai információkkal és kürtőskaláccsal várták, akik a magyar pálinkát a benzintankból kóstolhatták meg.

Forrás: nol.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes