Készüljünk a 2010-es üzleti évre!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara,valamint az Enterprise Europe Network helyi irodája sok szeretettel meghívja Önt Készüljünk a 2010-es üzleti évre! c. vállalati, üzleti tervezés szemináriumra., melyen a BI-KA LOGISZTIKA Kft. pénzügyi osztályvezetője, Frigyes Csaba is előadást tart.

A rendezvény, amely egyben a JNSZM KIK kis- és középvállalkozói aktivitást serkentő PLATO programjának nyitottá tett novemberi szakmai napja, a megyei KKV-knak kíván segítséget nyújtani a következő évek gazdálkodásának szöveges és számszaki megtervezésében, előrejelzésében.

Időpont: 2009. november 18. (szerda) 13.00-17.00

Helyszín: Szolnoki Főiskola, Campus épület (Szolnok, Tiszaligeti sétány)

PROGRAM

13.00-15.00 Az üzleti tervezés módszertana – előadás és konzultáció

Előadó: Túróczi Imre – főiskolai tanár, fakultásigazgató, Szolnoki Főiskola

15.00-17.00 Vállalati tervezés, a vezetői számvitel kialakításának gyakorlati szempontjai – előadás és konzultáció

Előadó: Frigyes Csaba pénzügyi osztályvezető, BI-KA LOGISZTIKA Kft.

JELENTKEZÉS

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékát a rendezvény címének megjelölésével, a cégnév, résztvevő(k) neve, beosztása, elérhetősége megadásával 2009.11.17.(kedd) 12 óráig jelezni szíveskedjen a csatod@jnszmkik.hu e-mail címre (Csató Dóra: (56)510-629).

További részletek->

- BI-KA LOGISZTIKA -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes