Keressük 2009. legkiemelkedőbb innovációit!

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériummal, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériummal, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériummal, a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatallal, a Magyar Szabadalmi Hivatallal, az Iparfejlesztési Közalapítvánnyal közösen – immár 18. alkalommal várja a vállalkozások nevezését a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJRA.

Az év legjelentősebb innovációját elismerő Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítményeket további hat kategóriában is elismerik: Ipari-, Agrár-, Környezetvédelmi-, Technológiai Innovációs Díjak, valamint a Magyar Szabadalmi Hivatal és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Díjai.

A legeredményesebb, 2004 után alapított innovatív mikro- vagy kisvállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség Innovációs Különdíját kapja. A díjazottak egyike megkapja az Iparfejlesztési Közalapítvány Szervezési Innovációs Díját is.

A díjak ünnepélyes átadására 2010.március végén kerül sor az Országházban.

Kik vehetnek részt?

Azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások, amelyek 2009. évben kiemelkedő innovációs teljesítménnyel (új termékek, új eljárások, új szolgáltatások értékesítése) jelentős üzleti hasznot értek el. Az innováció kiindulási alapja kutatásfejlesztési eredmény, szabadalom, know-how alkalmazása, technológia-transzfer stb. lehet. Az elbírálás során a 2009-ben elért többleteredmény/többletárbevétel-, egyéb műszaki, gazdasági előnyök szempontjai mellett az innováció eredetiségét és társadalmi hasznosságát értékeljük.

Előző Nagydíj Pályázatokon díjazott innovációval újból pályázni nem lehet.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

1. 1. oldalas összefoglaló, amely a www.innovacio.hu/nagydij oldalról tölthető le.

2. Részletes leírás a megvalósításról, az elért piaci, illetve gazdasági eredményről (többleteredmény, többlet éves árbevétel, piaci részesedés növekedés stb.), maximum 10 A/4-es oldalon.

3. Referenciák igazolása (szakvélemény, vevők véleménye, foto, videofilm, szakcikk stb.)

4. Nyilatkozat a közölt adatok, információk, valamint a szellemi tulajdonvédelmi jogok hitelességéről.

BEADÁSI HATÁRIDŐ:

2010. FEBRUÁR 10., 12 ÓRA

A pályázatokat pdf-ben, az egyoldalas összefoglalót doc formátumban kell eljutatni adathordozón, vagy e-mail-ben, a Magyar Innovációs Alapítvány titkárságára:

1036 Budapest, lajos u. 103.,

innovacio@innovacio.hu

A bírálóbizottság a Magyar Innovációs Alapítvány Kuratóriuma által felkért tudósokból, gazdasági szakemberekből áll, elnöke a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter.

Bővebb információ ->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes