Kecskemét kikéri a lakosság véleményét két nagy közlekedés-fejlesztési projektről

Összesen 9000 kecskeméti háztartást keresnek fel a kérdezőbiztosok az önkormányzat két nagy közlekedés-fejlesztési projektjével kapcsolatban – adta hírül a delmagyar.hu.
A GKI Gazdaságkutató Zrt. november 22-én, hétfőtől megkezdi a lakossági felméréseket Kecskemét két közlekedés-fejlesztési projektjéhez kapcsolódóan. A munkában kezdetben nyolcvan olyan önkéntes vesz részt, akik korábban jelentkeztek a feladatra. Számukra a GKI pénteken tart képzést a polgármesteri hivatalban.

A kérdezőbiztosok a kérdőívekkel összesen 9000 – pályázatonként tehát 4500 – háztartást keresnek fel. A feladatot ellátó személyek megbízólevéllel rendelkeznek, és személyi azonosságukat lakossági kérésre kötelesek igazolni. A háztartások mellett két alkalommal – naponta 4-4 órában – összesen 50 meghatározott ponton történik majd felmérés a gépkocsival vagy autóbusszal közlekedők körében. A kérdések elsősorban a lakosság közlekedési szokásaira irányulnak majd. A közlekedők között végzett felmérésben segítségünkre lesznek a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai is.

A lakossági felmérések idén december 19-ig tartanak, jövőre pedig előreláthatólag január végétől folytatódnak. A felmérések lakosságot érintő történéseiről, fejleményeiről a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. folyamatosan tájékoztatja majd Kecskemét polgárait.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes