Kábellopás, hevedertörés

Rájár a rúd a MÁV-ra – Friss virtualitás –Változás a fővárosban – Görög ellenállás. Kishírek a nagyvasútról.

title

Abony | Magyarország — Tegnap kábellopás történt Abony állomáson, emiatt 20-25 perc késéssel jártak a vonatok a Budapest–Debrecen–Záhony vonalon, a forgalom az esti órákra állt helyre. Ma fél kilenc magasságában, a miskolci vonalon, Füzesabony és Mezőkövesd között eltört egy sínösszekötő heveder, így az egyik vágányt le kellett zárni, szintén 20-25 perc késés várható.

Virtuális vasút — Megjelent a Flirt-motorvonatok végleges verziója a MS Train Simulator programhoz. Az új modell néhány gyerekbetegséggel küzdött, ezért a felhasználók által jelzett hibákat kijavították. A korábbi járműveket és a hozzájuk tartozó consistokat teljes egészében törölni kell. Telepítés előtt feltétlenül olvassák el a mellékelt leírást. A motorvonat a http://flirt-msts.atw.hu/ oldalról tölthető le.

Frissítették az Alföld 5.3-as pálya néhány hibáját. Az általunk is jelzett épület pótlása mellett néhány lassújel is frissítve lett. Teljesen átépült Szeged-Rókus és Hódmezővásárhely környéke és csillapítva lett Orosháza környékén a pályahibák miatti dinamikus mozgás. A szerelvények így kevésbé bólogatnak. A frissítés a Hungarian Train-Sim Center honlapjáról érhető el.

Budapest | Magyarország A tegnapi napon Tarlós István, Budapest főpolgármestere a fővárosban esedékes személyi változások kapcsán elmondta: a BKV-t valószínűleg „szét kell majd szedni”, külön buszos és kötöttpályás ágazatot létrehozni. Hogy a kötöttpályás ágazat egy egység marad-e, az még a jövő zenéje. A folyamat részleteit kedden dolgozzák ki a fejlesztési miniszterrel.

Athén | Görögország Leáll a görög vasút ma, kedden, szerdán és pénteken. A vasutasok az ellen az állami privatizációs terv ellen tiltakoznak, amely többek között a kollektív szerződés felmondását, a vasutas állomány közel felének elbocsátását is tartalmazza. A tervezetet ma vitatja meg a görög parlament, a tárgyalások valószínűleg szerdáig is eltartanak.

Forrás: iho.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes