Újra megnyílt a szerb-magyar légihíd

Majd két évtizednyi szünet után, 2009. december 14-én, délután 14.15 órakor ismét Malév gép landolt a belgrádi Nikola Tesla repülőtéren. A magyar légitársaság ezzel újra napi rendszerességgel biztosítja a légi összeköttetést a magyar és a szerb főváros között, valamint lehetővé teszi az átszállást hálózatán, Budapesten keresztül mintegy 60 európai és közel-keleti célállomásra.

A Malév az új járat indításától az átszálló utasok, az üzleti és turisztikai céllal Magyarországra látogatók számának növekedését várja. Az új járatra már bruttó 26.600 Ft-tól lehet jegyet foglalni a légitársaság honlapján és az utazási irodákban.
Karim Makhlouf, a Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese kiemelte: „Belgrád már régóta hiányzott a Malév hálózatából, éppen ezért most nagy hangsúlyt fektetünk erre a kitűnő lehetőségeket nyújtó járatra. Évente már eddig is mintegy 30 ezer szerbiai utas választott minket, s nyilvánvaló, hogy ez a szám a közvetlen összeköttetésnek köszönhetően tovább fog növekedni. Nagyon örülünk, hogy szerbiai utasainknak a mai naptól közvetlenül kínálhatjuk minőségi szolgáltatásainkat, kedvező árainkat és kitűnő hálózatunkat, mely mintegy 60 európai és közel-keleti célállomást tesz elérhetővé. A járat iránt máris óriási az érdeklődés, hiszen csak decemberre kétezer foglalást regisztráltunk, ami máris 70%-os férőhely-kihasználtságot jelent. Ez egy induló járat esetén egyedülálló.”

A cikk részletei –>

- magyarkozlekedes.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes