Újabb tranzakció

A ProLogis több mint 31 000 m2 raktárterület bérbeadásáról állapodott meg a kiskereskedelmi és elektronikai iparág ellátási-lánc megoldásaira szakosodott, logisztikai szolgáltatásokat nyújtó EUROGATE Warehousing & Distribution Czech-kel.

Az Eurogate a Prága és Pilsen közelében található ProLogis Park Pilsen-Stenovice-ben fogja elfoglalni a területet.

„Innovatív üzleti gyakorlatunk révén a legmagasabb minőségű logisztikai szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinknek” – mondta Sven Munderloh, a EUROGATE Warehousing & Distribution Czech ügyvezetője. „Ezért a legjobb partnerekre van szükségünk az összes európai országban, és a ProLogis ezek egyike. A ProLogis Park Pilsen-Stenovice ideális csomópont raktározási és teherszállítmányozási szolgáltatásainkhoz. Remek elhelyezkedése hatékony disztribúciót tesz lehetővé az egész hálózatunkon belül.”

„Ez az újabb bérleti megállapodás is hangsúlyozza Pilsen vonzó üzleti lehetőségeit, különösen a logisztikai és könnyűipari tevékenységet is folytató vállalatok számára.” – mondta Mario Sander, a ProLogis csehországi és szlovákiai képviselője. „A város közel van a német határhoz, így ideális a kelet felé terjeszkedni akaró nagy, nyugat-európai multinacionális vállalatok számára. Pilsen, amely a Cseh Köztársaság negyedik legnagyobb városa, tehetséges és jól képzett helyi munkaerőt biztosít. Örömmel üdvözöljük az EUROGATE Warehousing & Distribution Czech-t a ProLogis Park Pilsen-Stenovice-ben.”

A tranzakció során a CB Richard Ellis és a Cushman & Wakefield ingatlanügynökségek működtek közre.

A ProLogis Park Pilsen-Stenovice egy modern disztribúciós park, amelynek három épülete több mint 59 000 négyzetméter raktárterületet foglal magában. A park stratégiai helyszínen található, körülbelül 1,5 kilométerre északkeletre Štěnovice-től, két kilométerre délre Pilsen városától, 80 kilométerre délnyugatra Prágától, és 70 kilométerre a német határtól. A park közvetlenül a D5-ös autópálya (pilseni körgyűrű) mellett fekszik, amely az egyetlen autópálya kapcsolat Prága és Németország nyugati része között.

Teljes kiépüléskor a park öt épületben, összesen 120 500 négyzetméter raktár- és irodaterületet foglal majd magában. A park ideális logisztikai és disztribúciós tevékenységekhez, szárazáru raktározáshoz, könnyűipari tevékenységhez és más értéknövelt szolgáltatásokhoz.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes