Újabb szponzorok csatlakoztak a novemberi kongresszus támogatói közé

Az Agility Logistics, a világ egyik legnagyobb logisztikai szolgáltatója lesz a Felfelé a lejtőn című 18. MLBKT kongresszus gyémánt fokozatú szponzora. A legtöbb szponzorációs cím már elkelt, egyre fogynak a kiállítói helyek is, bár még majdnem 4 hónap van vissza a logisztikai és beszerzési szakma legnagyobb találkozójáig.

Logisztikai és beszerzési konferencia - 18. MLBKT kongresszus

Az Agility Logistics világszinten az iparág egyik vezető szolgáltatója. A vállalat 32.000 dolgozóval, 120 országban, 550 irodával, 6 milliárd dolláros bevétellel képviselteti magát a globális integrált logisztikai szolgáltatások piacán.

Az Agility Magyarországon két telephellyel – a budapesti 7500 négyzetméteres, és a székesfehérvári 3500 négyzetméteres raktárakkal – három irodával, és több mint 50 dolgozóval van jelen. Partnereik a legkülönbözőbb iparágakból – elektronika, gyógyszeripar, vegyipar, gépipar – kerülnek ki.

A kongresszus szponzorai közé idén elsőként a Fiege és az SSI Schäfer csatlakozott. A Fiege, az egyik vezető hazai szerződéses logisztikai cég és az SSI Schäfer, a raktári logisztika piacvezető vállalkozása  egyaránt arany fokozatú támogatóként és kiállítóként vesz részt a rendezvényen.

Ezüst fokozatú szponzorként a Magyar Posta Logisztika támogatja a kongresszust.

A lean szekció is önálló szponzorra talált: E-CON Group tanácsadó cég támogatja az egész napos lean-programot.

Forrás: mlbkt.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes