Új vezetők a GYSEV-nél

Dávid Ilona lett a GYSEV Zrt. Új vezérigazgatója. A cég rendkívüli közgyűlésén egyéb személyi változásokról is döntöttek.

1047 501-0 Komáromban

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményben tudatta, hogy a GYSEV Zrt. tulajdonosai 2010. július 21-én rendkívüli közgyűlést tartottak Sopronban. A közgyűlésen személyi változásokról születtek döntések. A javaslatokat a tulajdonosok egyhangúlag fogadták el.

Visszahívták Székely Csaba vezérigazgatót és az igazgatóságot, megváltozott a felügyelő bizottság összetétele is. A GYSEV Zrt. új vezérigazgatója Dávid Ilona.
Az igazgatóságba a magyar állam Dávid Ilonát, Kocsis Tamást, Kunos Gábort, Schváb Zoltánt és Ungvári Csabát delegálta, az Osztrák Köztársaság képviselői Alexander Biach és Székely Csaba.

A felügyelő bizottságban a magyar felet ának Csomai Kamilla, Kreisz Zsolt, Misik Zoltán, Szűcs Lajos és Tóth Attila Simon, az osztrákot Rudolf Chrudina, Ferry Elsholz, Gerhard Steger és Heinrich Wedral, a STRABAG SE-t Mag. Hannes Truntschnig, a munkavállalói érdekképviseleteket pedig Roland Fortunits, Hende József, Rudolf Kaiser, Locsmándi Béla és Vas László képviseli.

Az igazgatóság és a felügyelő bizottság tagjainak megbízatása a jelenleg érvényes mandátum végéig, 2011. december 31-ig szól. A testületek legközelebbi üléseiken tagjaik közül maguk választanak elnököt.

Forrás: inforadio.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes