Új Szentkirályi logisztikai központ

image

A létesítményt Balogh Sándorról nevezték el

A fővédnökök, Dr. Becsey Zsolt, külgazdaságért felelős államtitkár és dr. Bábel Balázs, kalocsai érsek, valamint Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke. A 4000 m²-es, 6 hektáron elhelyezkedő épület fél milliárd forintos beruházás eredményeként fél év alatt valósult meg.

Az irodákat is magába foglaló raktárház kapacitását tekintve 5 millió liter ásványvíz tárolásárA bérelt raktárak kiváltásának céljából épített központtól hatékonyabb, gyorsabb és gazdaságosabb kiszállítást, a palackok sérülési kockázatának minimalizálását, valamint jelentős költségcsökkenést várnak.a alkalmas. A cég már most újabb bővítésen gondolkozik: a raktározási információtechnológia fejlesztése mellett 5 éven belül a duplájára növelnék a logisztikai központ területét.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. vadonatúj logisztikai központját, amelyet a tulajdonos-ügyvezető Balogh Levente édesapjáról, Balogh Sándorról neveztek el, ma ünnepélyes keretek között avatta fel Dr. Becsey Zsolt, külgazdaságért felelős államtitkár és dr. Bábel Balázs, kalocsai érsek mint fővédnökök, valamint Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke. A 4000 m²-es, 6 hektáron elhelyezkedő központ avatóján részt vett Szabó Gellért, Szentkirály polgármestere is.

Az előző években megnövekedett ásványvízkereslet miatt a Szentkirályi 2007-ben épített 3000 m²-es üzem- és raktárháza már nem volt elegendő a palackok tárolásához, így távolabbi, bérelt raktárakat kellett igénybe vennie a társaságnak. A Balogh Sándor Logisztikai Központ kivitelezése 2009 év végén kezdődött, amelynek legfőbb célja az volt, hogy az eddig bérelt, nagy működési költségekkel járó raktárakat kiváltsák, és saját bázisa legyen a cégnek.

A több mint 500 millió forintos beruházást 75%-ban bankhitelből és támogatott hitelből finanszírozta a vállalat, 25%-ban pedig saját erőből fedezték. A központtól legfőképpen gyors, gazdaságos és hatékony kiszállítást, jobb szervezhetőséget, a palackok sérülési kockázatának csökkentését, jelentős költségmegtakarítást, továbbá még színvonalasabb elszámolási rendet várnak. A raktárházban jelenleg 6000 raklap készáru, azaz 5 millió liter ásványvíz tárolása lehetséges egyidejűleg.

Forrás: elelmiszer.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes