Új regionális befektetési igazgató a Colliers International-nél

A Colliers International közép-kelet-európai központja bemutatta John Verpeletit, aki regionális szinten vezeti majd a cég közép-kelet-európai befektetési üzletágát.

clip_image002John Verpeleti, a cég befektetési üzletágának új igazgatója a közép-kelet-európai régióban teljes felelősséggel tartozik majd Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Románia, Bulgária valamint Ukrajna befektetési piacáért.

Az ausztrál üzletember 1991 óta dolgozik Közép- és Kelet-Európában. Széles körben elismert szakember az ingatlanpiacon, vezető pozícióban dolgozott az AXA REIM-nél illetve a DTZ-nél.

Közép-, valamint Kelet-Európában a DTZ irodáinak tevékenységét irányította, és aktívan részt vett a vállalat regionális befektetési tevékenységében. A kilencvenes évek végétől – a befektetési piac indulása óta – számos nagy volumenű tranzakcióban vett részt tanácsadóként.

2005 novemberétől ő volt az AXA REIM közép-kelet-európai regionális igazgatója, mely közel 1 milliárd Euró értéket menedzselt a 2008. év végén.

John Verpeleti magas szintű képzettséggel rendelkezik több ingatlanszakág – az értékbecslés, az üzletviteli és a tulajdonmenedzsment – területén, és tagja a RICS-nek (Royal Institution of Chartered Surveyors); valamint az Australian Property Institute-nak.

“Örömmel üdvözöljük John-t mint a befektetési üzletágunk igazgatóját” – mondta Hadley Dean, a Colliers International közép-kelet-európai ügyvezető partnere. “A továbbiakban is erősíteni kívánjuk piaci pozíciónkat és intézményi kapacitásunkat a régióban. John kipróbált vezető az üzleti világban és a tranzakciók lebonyolításában, egyike a legelismertebb szakembereknek, valamint kiterjedt üzleti hálózattal rendelkezik Közép- és Kelet-Európában.”

“A Colliers elkötelezettsége és befektetésekkel kapcsolatos szolgáltatása mély benyomást tett rám, és örömömre szolgál, hogy egy sikeres csapat tagja lehetek. Figyelembe véve a vállalat egyéb kezdeményezéseit, az üzleti kilátások mindenképpen reményteljesek” – nyilatkozta John Verpeleti.

Hamish White, a Colliers International magyarországi irodájának befektetési üzletág-igazgatója hozzátette: “John Verpeleti csatlakozása cégünkhöz tovább erősíti a már elért sikereinket ügyfeleinknél, és minden kétséget kizáróan szélesíti piaci lehetőségeinket. Örömünkre szolgál, hogy az ingatlanszakma megbecsült és nagy szaktudású tagját köszönthetjük budapesti irodánkban munkatársként.”

- Colliers International -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes