Új munkahelyek a kkv szektorban – érdemes pályázni

Versenyképességük fejlesztése és foglalkoztatási kapacitásuk bővítése érdekében összesen 200 millió forintra pályázhatnak a kisvállalkozások e hónap végéig, illetve szeptember 30-ig – derül ki abból a pályázati felhívásból, ami az Országos Foglakoztatási Közalapítvány (OFA) honlapján jelent meg.

A pályázatokra az 50 főnél kevesebb munkavállalót foglalkoztató mikro-, és kisvállalkozások jelentkezhetnek. A projektek támogatására felosztható összeg 200 millió forint, a támogatás formája utólagos finanszírozás, a pénzt nem kell visszatéríteni.

A program keretében támogatható az üzleti tevékenységet, szükség szerint környezetvédelmi előírásokat szolgáló infrastruktúra- és/vagy ingatlanfejlesztés, a technológia-korszerűsítést és a kapacitások bővülését eredményező eszközbeszerzések, valamint az innovációt elősegítő humánerőforrás-fejlesztés.

A támogatási program keretében – legfeljebb 6 fő új munkavállaló figyelembe vételével – például fejenként maximum 2,5 millió forint támogatás igényelhető, összesen legfeljebb 15 millió forint az infrastruktúra-, vagy ingatlanfejlesztések és eszközbeszerzések kiadásaira. További 1 millió forint igényelhető az innovációt elősegítő humán erő fejlesztéséhez.

A pályázati dokumentáció letölthető az OFA honlapjáról (www.ofa.hu).

Forrás: hrportal.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes